23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πότε πραγματικά τελειώνει ο Έρωτας Φυγάς και οι 2 – κουτές – δικαιολογίες που ακούστηκαν από το Open

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενώ οι αντιδράσεις δεν σταματούν για το ξαφνικό και άδικο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς», ο σταθμός μέσα από το πρωινό του πρόγραμμα αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της σειράς εποχής.

Δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις για την ξαφνική ολοκλήρωση της σειράς Έρωτας Φυγάςστο Open και μόλις σήμερα, το Πρωινό Σου Σου, του ίδιου σταθμού στον οποίο προβάλλεται η σειρά, αναφέρθηκε στους δύο λόγους που οδήγησαν στο άδοξο τέλος της σειράς εποχής.

Σύμφωνα με το πάνελ της Ελένης Τσολάκη, είναι πολύ θετικό το γεγονός πως θα ολοκληρωθεί η σειρά στα 110 επεισόδια τα οποία και είχαν συμφωνηθεί:

Α. Γιατί οι ηθοποιοί θα πληρωθούν γι’ αυτά και δεν θα συνεχίσουν να εργάζονται χωρίς να έχουν πληρωθεί (!)

Β. Γιατί η σειρά θα ολοκληρωθεί σεναριακά και ευτυχώς δεν θα μείνει ημιτελής όπως άλλες στο παρελθόν(!)

Το πρωινό του Open διαβεβαίωσε πως ο Έρωτας Φυγάς θα προβάλλεται και τον Μάρτιο στο κανάλι στις 20.00 το απόγευμα έγινε σαφές πως η παραγωγή ήταν αρκετά ακριβή για να συνεχιστεί.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό πάντως είναι πως Barking Well Media αρνήθηκε να αναλάβει τον Έρωτα Φυγά, όταν έκανε τη συμφωνία να «τρέξει» το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού της Παιανίας.

Το παράδοξο με τον Έρωτα Φυγά:

Η Μυρτώ Αλικάκη, μιλώντας για το άδοξο τέλος της σειράς του Open, αναφέρθηκε στο παράδοξο που αφορά το κόψιμό της, μιας και είναι μια σειρά που κάνει τηλεθέαση και αυτό είναι το κακό με την διακοπή της τόσο άδοξα:

«Καταλαβαίνω ότι είναι μια σειρά που πήγαινε πάρα πολύ καλά. Και αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του γιατί σταματάει. Όλοι ξέρουμε ότι όταν μια σειρά δεν πάει καλά, κινδυνεύει από κάτι τέτοιο. Προφανώς μου φαίνεται φρικτό ότι τόσοι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους. Μου έχει συμβεί και μένα να κοπεί σειρά που συμμετέχω. Κάπως το ίδιο είχαμε ενημερωθεί και εμείς. Δεν υπάρχει πάντα η απαραίτητη ευαισθησία».

Το αιφνιδιαστικό τέλος του Έρωτα Φυγά έφερε αντιδράσεις από την Ντάνη Γιαννακοπούλου και το Twitter

Πάντως, οι συντελεστές της σειράς εποχής, δεν έκρυψαν την πικρία τους.

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Τσελεμέγκος, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» και τόνισε:

«Στα τόσα χρόνια δουλειάς μου στην τηλεόραση είμαι συλλέκτης εμπειριών. Και τώρα μία σειρά που πάει καλά κόβεται. Είχαμε συνηθίσει παλαιότερα να κόβονται σειρές που δεν πήγαιναν καλά, αλλά πρώτη φορά συμβαίνει να κόβεται σειρά που είναι αγαπητή στο κοινό και κάνει νούμερα. Τι να πεις. Γινόντουσαν κάποιες κουβέντες που μας έκαναν να το υποψιαστούμε. Μετά ήρθε ένα email και μας ανακοινώθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Τα κανάλια έχουν άλλα σχέδια και αλλάζουν τη ρότα τους και αυτό είναι θεμιτό αλλά με αυτή την απόφαση αφήνουν πάνω από 100 ανθρώπους στη μέση της χρονιάς χωρίς δουλειά. Συνεχίζουμε τα γυρίσματα με το ίδιο κέφι. Μας έχει καταβάλλει λίγο αλλά το παλεύουμε. Έχουμε ακόμα 30-40 επεισόδια να γυρίσουμε, ίσως λιγότερα. Υπάρχουν συζητήσεις για να πάει σε άλλο κανάλι αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω», είπε ο Βασίλης Τσελεμέγκος.

Η Πέμη Ζούνη τόνισε χαρακτηριστικά:

«Εγώ στην αρχή δεν μίλησα γιατί πάντα προσπαθώ να μαζέψω στοιχεία πρώτα. Η επίσημη ανακοίνωση ήταν πως θα ήθελαν να συνεχίσει αλλά δεν μπορεί ο σταθμός να το στηρίξει οικονομικά. Εμείς, ως πολύ επιτυχημένη σειρά, πιστεύαμε πως θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι τα 100 επεισόδια είχε υπογραφεί. Εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι πως από εκπομπές του καναλιού και από κάποιες ιστοσελίδες ειπώθηκαν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να ανασκευαστούν αμέσως.

Είπαν πως η σειρά σταματάει γιατί ο Ζαλμάς και η Ζούνη ήθελαν να φύγουν, κάποιες χυδαιότητες. Αυτό είναι ψευδές και έχουμε ζητήσει να το ανασκευάσουν.

Είναι για γέλια αυτό. Υπάρχει μεγάλο κόστος και στους καλλιτέχνες που έχουν αρνηθεί και άλλες δουλειές αλλά και στις οικογένειες όσων ήταν πίσω από τις κάμερες. Αλλά είναι καλυμμένοι σε σχέση με το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει.

Ξέρω πως ο ιδιοκτήτης του καναλιού είχε υποσχεθεί πως θα το στηρίξει ο ίδιος και κάπως άλλαξαν τα πράγματα γιατί αλλιώς έπρεπε να μην έχει πάει σε δεύτερη σεζόν. Ξέρω πως έγινε ένα πισωγύρισμα σε αυτό και γι’ αυτό δηλώνει αδυναμία το κανάλι να το στηρίξει».

https://www.instagram.com/reel/C0Z_1XJLsdM/

Ο Σταύρος Ζαλμάς, τόνισε:

«Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει και ξεπερνά τα όρια του σκανδάλου. Επίσημη ενημέρωση από το κανάλι δεν έχουμε, μας έστειλε ένα email η παραγωγή πως θα σταματήσει. Αυτό δημιούργησε και αμηχανία και τρομερή έκπληξη και μεγάλη στεναχώρια. Νομίζω πως όφειλε το κανάλι να δώσει μία πειστική εξήγηση γιατί συνήθως ένα σίριαλ κόβεται όταν δεν πηγαίνει καλά. Είναι αδιανόητο ένα σίριαλ επιτυχημένο που ο κόσμος κάθεται κάθε βράδυ και το παρακολουθεί, να σταματάει».

Ο Γεράσιμος Γεννατάς πρόσθεσε:

«Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο. Έχουμε κάνει μια όμορφη δουλειά. Η τηλεθέαση της σειράς μπορεί να είναι και τέσσερις φορές πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Πέρα από κάποια mail που λάβαμε εμείς, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση και αν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση είναι λίγο περίεργο.

Δεν είναι έντιμο αυτό. Έχουμε στεναχωρηθεί, αλλά για μένα η ενέργεια αυτή τοποθετεί κάπου αλλού, σε μια καινούργια θέση τα πράγματα. Είναι πολύ διαφορετικό το σταματάω μια σειρά που κάνει 5% και σταματάω μια σειρά που κάνει 20%.

Να τους χαιρόμαστε τους οικονομικούς λόγους. Έρχεται μια στιγμή που αντιμετωπίζουμε ξανά την αλήθεια που λέει ότι καμία εταιρία δεν νοιάζεται για κανέναν άνθρωπο.

150 άνθρωποι θα μείνουμε χωρίς δουλειά. Κι εγώ δυσκολεύομαι να βρω δουλειά, γιατί δεν έχω αυτόν τον τρόπο, το μηχανισμό της προβολής, των γνωριμιών».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό