23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πόμολο πόρτας καρφώθηκε στο χέρι μαθητή στον Βόλο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε νοσοκομείο στον Βόλο εισήχθη εσπευσμένα ένας 10χρονος μαθητής δημοτικού μετά από σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του.

Ειδικότερα, ενώ έπαιζε με συμμαθητές του στο σχολείο, το πόμολο μίας πόρτας «καρφώθηκε» στο μπράτσο του, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Το παιδί οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της πόλης, με το πόμολο να είναι σφηνωμένο στο μπράτσο του μικρού παιδιού, ενώ ούρλιαζε από τους πόνους, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gegonotanews.gr.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη. Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό, κι όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς, δεν είχαν πειραχτεί αγγεία» ανέφερε χαρακτηριστικά γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αφαιρεθεί το πόμολο από το χέρι του. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, όλα πήγαν καλά και το παιδί είναι καλά στην υγεία του ενώ το απόγευμα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα συνεχίσει την ανάρρωση στο σπίτι του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό