19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξέσπασε σε λυγμούς η Netta της Eurovision

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη μεγαλύτερη επίθεση κατά του Ισραήλ εδώ και χρόνια, εξαπέλυσε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς, σε μια αιφνιδιαστική κίνηση με ενόπλους να διασχίζουν τα σύνορα και ομοβροντία ρουκετών να εκτοξεύεται από τη Λωρίδα της Γάζας.

Η σύγκρουση αυτή έχει μετατραπεί σε πόλεμο κατά τα λεγόμενα του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Η νικήτρια της Eurovision του 2018 Netta προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση εξαιτίας του πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Ισραηλινή τραγουδίστρια θέλησε να περιγράψει, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα της, χωρίς ωστόσο να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ευχαριστούμε Jo Biden. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να σας εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ πέρα» γράφει η Netta σε ένα από τα βίντεό της.

Σε άλλο βίντεό της, με τρεμάμενη φωνή η Netta λέει: «Προσπαθώ να κάνω αυτό το βίντεο γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, οι άνθρωποι να ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει εδώ. Μέχρι τώρα πάνω από 200 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί, 15.000 έχουν τραυματιστεί. Άνθρωποι, δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι, κρατούνται όμηροι, γυναίκες παιδιά και στρατιώτες έχουν κρατηθεί όμηροι με τη βία. Άλλοι ψάχνουν τους αγαπημένους τους…» και ξεσπά σε κλάματα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό