28.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Πωλείται η one-off Rolls-Royce Hyperion για σχεδόν 2,2 εκατ. ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Pebble Beach Concours d’Elegance του 2008, η Rolls-Royce παρουσίασε την Hyperion, μια one-off δημιουργία την οποία είχε παραγγείλει ο Βρετανός συλλέκτης Roland Hall. Το αυτοκίνητο είχε σχεδιαστεί από τον Jason Castriota, ο οποίος τότε δούλευε για λογαριασμό του Pininfarina και ως βάση χρησιμοποιεί έχει την Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.

Ο Hall κράτησε την Hyperion για κάτι λιγότερο από ένα χρόνο, καθώς την άνοιξη του 2009 την πούλησε για για 4.5 εκατ. ευρώ. Έπειτα, βγήκε προς πώληση το 2012, και από το 2015 ανήκει στην αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων AlAin Class Motors, που βρίσκεται στο Dubai, η οποία την είχε βγάλει τότε προς πώληση έναντι 1.450.000 ευρώ.

Σήμερα, πάλι η ίδια αντιπροσωπεία, πουλά την μοναδική αυτή cabrio Rolls-Royce, ζητώντας €2.185.000. Οι αλλαγές που φέρει η Hyperion εντοπίζονται στο νέο bodykit, στην αφαίρεση των πίσω καθισμάτων, στη μετατόπιση του πίσω παρμπρίζ κατά 40 εκατοστά καθώς και στη προσθήκη ενός συλλεκτικού ρολογιού που έχει κατασκευαστεί από την Girard-Perregaux αποκλειστικά για αυτοκίνητο και έχει ενσωματωθεί στο κεντρικό ταμπλό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό