18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρώην στέλεχος της Ferrari υποψήφιος για CEO της McLaren

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Οκτώβριο του 2021, σε μια κίνηση που δεν την περίμενε κανείς, ο Mike Flewitt ανακοίνωσε πως παραιτείται από την θέση του CEO της McLaren, ύστερα από 8 χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της εταιρίας. Έκτοτε, η βρετανική εταιρία αναζητά νέο διευθύνοντα σύμβουλο, όντας πρακτικά ακέφαλη, καθώς ο Michael Macht, μη εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου της McLaren, είναι υπεύθυνος για τις τεχνικές και επιχειρησιακές λειτουργίες του.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες του Bloomberg, η McLaren Automotive εξετάζει σοβαρά τον Michael Leiters για τη θέση του CEO της. Ο Leiters κατείχε στο παρελθόν τον ρόλο του επικεφαλής τεχνολογίας στη Ferrari, από την οποία παραιτήθηκε τον Δεκέμβριο μετά την άφιξη του νέου διευθύνοντος συμβούλου στην ιταλική εταιρεία, Benedetto Vigna.
Ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται στο διοικητικό συμβούλιο της McLaren, αλλά οι πηγές ανέφεραν ότι ο Leiters είναι ένας από τους κύριους υποψηφίους που αξιολογούνται για την κορυφαία θέση στην εταιρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό