18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πρωταθλητής στις Γυναίκες ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας Γυναικών στην επιτραπέζια αντισφαίριση για την περίοδο 2021-2022.

Η πειραϊκή ομάδα ήθελε δύο νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές σήμερα (29/1), στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τις πέτυχε χωρίς πίεση και εξασφάλισε τον 20ό τίτλο της Ιστορίας του.

Αρχικά επιβλήθηκε του ΑΣ Πέρα Αθηνών με 3-0 κι ακολούθως έδωσε το καθοριστικό παιχνίδι με τον δεύτερο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό. Με τριάδα ξένων αθλητριών επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 μέσα σε μία ώρα της αθηναϊκής ομάδας, που στηρίχτηκε μόνο σε Ελληνίδες και σιγούρεψε την πρωτιά μία αγωνιστική πριν από το τέλος.

Αύριο θα γίνει και η απονομή των επάθλων, όχι όμως και του χάλκινου μεταλλίου, διότι απομένουν σε εκκρεμότητα δύο αγώνες του ΔΑΟ Ταύρου, ο οποίος είχε ζητήσει αναβολή λόγω στενών επαφών με κρούσμα κορωνοϊού.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε με το απόλυτο των επιτυχιών, μάλιστα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε ακόμα καλύτερο απολογισμό από τον πρώτο γύρο, καθώς επανέλαβε το 3-0 χωρίς να χάσει σετ.

Βεβαίως, ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε λιγότερο δυνατός από το πρώτο ματς και το κέρδος είναι τα νέα δυνατά τεστ για τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας, Τόλιου και Τέρπου. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό