16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προφυλακιστέα η 25χρονη- Ελεύθερος με όρους ο tattoo artist

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει μετά την απολογία της, η 25χρονη με κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια, που εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές.

Για την υπόθεση εκπόρνευσης νεαρών κοριτσιών απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας άλλοι πέντε κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφος της 25χρονης, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ανά περίπτωση βαρύτατα αδικήματα μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στην πλειοψηφία τους οι κατηγορούμενοι φέρονται απολογούμενοι, να αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές για τα “ερωτικά ραντεβού”, που κλείνονταν από την βασική κατηγορούμενη, μαθητριών με άντρες σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Έσπασε τη σιωπή της η 25χρονη

Τη δική της εκδοχή σε όσα έχουν γίνει γνωστά έως σήμερα για το κύκλωμα μαστροπείας έδωσε η 25χρονη, που φέρεται να στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια που εκδίδονταν. «Μόνες τους έκλειναν ραντεβού από το Facebook, δεν φταίω», τονίζει. «Όλα αυτά που σας λένε είναι ψέματα, δεν φταίω πουθενά εγώ» λέει με έμφαση.

Η 25χρονη υποστηρίζει πως τα δύο από τα επτά κορίτσια που ήταν θύματα του trafficking, ήταν μόνο φίλες της. «Τα κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω. Και εγώ με αυτές είμαι φίλη και έχω μιλήσει με αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα».

Συνεχίζοντας, αναφέρει πως δεν έχει καμία ανάμειξη με τα ραντεβού που κλείνονταν με πελάτες και ότι τα ανήλικα κορίτσια έβρισκαν μόνες τους άντρες από τα social media. «Με ποιο τρόπο βρίσκανε πελάτες; Από το Facebook. Αυτά τα κάνανε μόνες τους. Μόνες τους, δεν ήμουν εγώ, εγώ ούτε καν το έχω κάνει αυτό».

«Είναι 17 χρόνων και οι δύο αλλά είναι φίλες μου. Το έχουνε πει όταν τις καλέσανε στη ΓΑΔΑ, ότι δεν τις έβαλα εγώ και ότι είναι φίλες μου. Τα έχουνε καταθέσει όλα αυτά», προσθέτει μιλώντας στο Mega.

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι γνώρισε στις κοπέλες κάποιους άνδρες, αλλά μόνο για 1-2 φορές. «Εμένα μου είπανε επειδή έχω κάτι γνωστούς, μου είπανε “χρειαζόμαστε λεφτά” και με παρακαλάγανε. Αυτές μου είπανε ότι θέλουν να το κάνουνε, το κάνανε και χωρίς λεφτά. Εγώ τους είπα ότι και εγώ χρειάζομαι λεφτά, έχω γνωστούς. Μία φορά έγινε, δύο… Από τότε δεν το έχουν ξανακάνει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό