16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Προτιμώ να κερδίσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες από ένα Grand Slam»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει θέσει ψηλά τον πήχη για το 2024. Το νούμερο 11 του κόσμου επανέλαβε σε μέσο του Μεξικού, πως φέτος το Παρίσι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έχουν προτεραιότητα γι’ αυτόν. Μπορεί να στοχεύει στο να κατακτήσει για πρώτη φορά ένα grand slam, ωστόσο η επιτυχία στη Γαλλία θα είναι πιο σημαντική και για την Ελλάδα.

Διαβάστε όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τους στόχους του:

«Θα προτιμούσα να κερδίσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Χωρίς αμφιβολία θα ήταν μια χαρούμενη ιστορία για τη χώρα μου, σπουδαία ιστορία για το άθλημα και θα είχε μεγάλη επιρροή στο τένις στην Ελλάδα. Ελπίζω να κάνω κάτι σπουδαίο εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Για το ότι είναι πιθανό να δώσει προτεραιότητα στο διπλό για να παίξει με τον αδερφό του:

«Είναι μια πιθανότητα, αλλά πρέπει να λάβω υπ’ όψιν πολλά πράγματα πριν πάρω αυτή την απόφαση. Το σώμα μου δεν είναι από σίδερο, πρέπει να σιγουρευτώ ότι δεν θα τραυματιστώ ή θα ρισκάρω αν παίξω μονό, διπλό και μεικτό διπλό. Μπορεί να είναι υπερβολικό. Δεν θα είναι εύκολο, διότι πολλοί παίκτες θα έρθουν πεινασμένοι, αλλά έχω πίστη στον εαυτό μου γιατί έχω παίξει καλά ματς στο Roland Garros. Αν έχω αυτή την ενέργεια, θα πάνε καλά τα πράγματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό