14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προσωρινός αποκλεισμός στον Κούντελα από την UEFA

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αμυντικός της Σλάβια Πράγας, Οντρέι Κούντελα, που ερευνάται από την UEFA και την αστυνομία της Σκωτίας για ρατσιστική επίθεση, τέθηκε σε προσωρινό αποκλεισμό για έναν αγώνα, μέχρι την οριστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο μέσος της Ρέιντζερς, Γκλεν Καμαρά, διαμαρτυρήθηκε ότι δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον Κούντελα στο παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας για τη φάση των «16» του Europa League, σε παιχνίδι που σημειώθηκαν αψιμαχίες στον αγωνιστικό χώρο κι επεισόδια στη φυσούνα.

Ο Κούντελα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Καμαρά και στο πλευρό του είχε και τη διοίκηση του συλλόγου του, ενώ κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η αρμόδια επιτροπή δεοντολογίας (CEDB) εξετάζει την υπόθεση με τις κατηγορίες κατά του 34χρονου Τσέχου για πιθανή παραβίαση των κανονισμών της UEFA σχετικά με τον ρατσισμό κι άλλες συμπεριφορές διακρίσεων, καθώς και για ανάρμοστη συμπεριφορά.

«Η CEDB αποφάσισε σήμερα να τιμωρήσει τον Οντρέι Κούντελα με προσωρινό αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του για το Europa League εναντίον της Άρσεναλ» ανακοίνωσε η UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πρόσθεσε ακόμη ότι έχει ξεκινήσει επίσης διαδικασία εναντίον και του Καμαρά, για να εκτιμήσει εάν είναι ένοχος για επίθεση, κάτι που θα μπορούσε να του επιφέρει ποινή πέντε αγωνιστικών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό