23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στο οδόστρωμα στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Εργασίες για καλύτερη αποστράγγιση υδάτων και εξάλειψη φαινομένων υδρολίσθησης, θα πραγματοποιηθούν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου από τις 12:00 της Δευτέρας (27/11), έως τις 14:00 της Παρασκευής (01/12) και από τις 12:00 της Δευτέρας (4/12) έως τις 14:00 της Παρασκευής (8/12).

Σκοπός των έργων είναι να μην λιμνάζουν νερά στο οδόστρωμα και να αποφεύγεται έτσι το φαινόμενο της υδρολίσθησης που είναι επικίνδυνο ακόμη και σε μικρές ταχύτητες. Η υδρολίσθηση, δημιουργείται όταν ένα στρώμα νερού παρεμβάλλεται ανάμεσα στα ελαστικά του αυτοκινήτου και στο δρόμο με αποτέλεσμα, ο οδηγός να χάνει τον έλεγχο.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Ολικός αποκλεισμός του ρεύματος κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την 36,450 χ.θ. έως την 33,400 χ.θ., στο τμήμα μεταξύ των δυο Ανοιγμάτων Έκτακτής Ανάγκης (Α.Ε.Α.).Η κυκλοφορία των οχημάτων και των δυο κατευθύνσεων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα στον κλάδο της κατεύθυνσης προς Κόρινθο, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και με ενδιάμεση οριοθετημένη μη κυκλοφορούμενη ζώνη.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό