17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Προσφορά υγειονομικού υλικού από την Astellas

Ειδήσεις Ελλάδα

Προσφορά σε 10.000 μάσκες οδοντιατρικής και χειρουργικής χρήσης,  71 φόρμες προστασίας και 5.319 προστατευτικά ποδονάρια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας προέβη η Astellas  Pharmaceuticals ΑΕΒΕ Ελλάδας, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας του ανθρώπινου δυναμικού που είναι στην πρώτη γραμμή στον τομέα υγείας.

Επίσης, με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά και με κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα, προχώρησε άμεσα στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων πρόληψης, όπως η εργασία από το σπίτι, μέσω τηλεργασίας, για την αποφυγή κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης της νόσου. Παράλληλα, διασφάλισε την απρόσκοπτη λειτουργία της Εταιρείας, εξασφαλίζοντας τη συνεχή  παροχή φαρμακευτικών σκευασμάτων και την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών σε αυτά.

Όπως ανέφερε ο κ. Χάρης Ναρδής, πρόεδρος ΔΣ & διευθύνων σύμβουλος της Astellas Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας είναι μια κρίσιμη για όλους περίοδος και πρέπει να δείξουν όλοι έμπρακτα τη συμπαράσταση του τόσο στους επαγγελματίες υγείας που είναι στην πρώτη γραμμή όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας τους, γιατί μέσα από την  ομαδική προσπάθεια και τη συνεργασία, θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτή τη δοκιμασία και θα βγούμε από αυτή νικητές.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό