17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στο 100%

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κώστας Τσιμίκας επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τους διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό φιλικό αγώνα της Εθνικής με το Μαυροβούνιο.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε ότι δουλεύουν σκληρά για να προετοιμαστούν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Πογέτ, ενώ υπογράμμισε πως κοινός στόχος της ομάδας είναι να φέρει μια διάκριση.

Οι δηλώσεις του Τσιμίκα για:

Το τι περιμένει αυτός και οι συμπαίκτες του από τον αγώνα με το Μαυροβούνιο: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι, ήρθαμε για να νικήσουμε. Είμαστε λίγες μέρες με το νέο μας προπονητή, θα είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας. Έχουμε προπονηθεί σκληρά, θέλουμε να δείξουμε τα αποτελέσματα της έως τώρα δουλειά μας, γι΄ αυτό είναι άλλωστε τα φιλικά, για να βελτιωθούμε, να περάσουμε τις νέες ιδέες του προπονητή. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Το πόσο οι διεθνείς έχουν αφομοιώσει τις ιδέες του προπονητή τους: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Είναι αρκετά νέα και φρέσκα τα πράγματα για εμάς αλλά προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στο 100% στο πως θέλει να παίζουμε. Στο πρώτο ματς θεωρώ πως τα πήγαμε αρκετά καλά. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε και κόντρα στο Μαυροβούνιο. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε για να γινόμαστε καλύτεροι ώστε στο μέλλον να μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Το κλίμα στα αποδυτήρια: «Σίγουρα είναι οδηγός μας, το έχουμε χτίσει εδώ και καιρό. Όλα τα παιδιά θέλουμε ακριβώς το ίδιο, να πετύχουμε μια διάκριση. Για αυτό ο κάθε ένας βοηθάει τον άλλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι και να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό».

Το στοιχείο που είχε η Εθνική στη Ρουμανία κι εκείνο που πρέπει να έχει αύριο: «Το σημαντικό είναι να έχουμε θέληση, να κάνουμε ότι μας έχει δείξει ο προπονητής μας αυτές τις μέρες, να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στους στόχους που έχει η ομάδα, να παλέψουμε σκληρά για ό,τι θέλουμε να πετύχουμε και στο τέλος ευελπιστούμε να μπορέσουμε να πετύχουμε μια διάκριση. Ό,τι έχουμε δουλέψει αυτές τις μέρες να βγει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνει κάθε ποδοσφαιριστής από το να δουλεύει και να δίνει το 100%».

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό