16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Προκλητικό ότι κρίθηκε ικανός για άγημα στην παρέλαση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέμα ηθικής έθεσε ο Θάνος Πλεύρης σχετικά με το αν θα πρέπει να κρατάει όπλο ο Στέφανος Κασσελάκης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ως στρατιώτης του Πυροβολικού, σε εκπομπή του Action 24.

«Πώς άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν μπορούν να φέρουν όπλο, παρελαύνουν με όπλο», αναρωτήθηκε ο Θάνος Πλεύρης ανασύροντας μνήμες από τη δική του στρατιωτική θητεία κατά την οποία «για να πάρεις όπλο θα έπρεπε πρώτα να ορκιστείς».

«Ο κ. Κασσελάκης, θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει αυτήν τη στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο ώσπου να ορκιστεί», είπε, προσθέτοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «σε όλη του τη θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μία άσκηση και κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει ένα άγημα στην παρέλαση». 

Σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη, το άγημα στην παρέλαση εκπροσωπούν οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια σειρά από πράξεις κατά τη διάρκεια της θητείας τους, θεωρώντας «προκλητική» την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Πείτε ότι είμαι κολλημένος. Κάποιοι άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι ναι να τον βάζαμε μήπως να κρατάει και τη σημαία;», κατέληξε με ένα ρητορικό – δεικτικό ερώτημα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό