16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προγνωστική Στοιχήματος: Σκωτσέζικη δυάδα στο 3.60

Ειδήσεις Ελλάδα

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Σέλτικ – Σεντ Τζόνστον και Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον από το πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Συγκεκριμένες επιλογές στο στοιχηματικό πρόγραμμα την παραμονή των Χριστουγέννων. Σήμερα διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις για την σκωτσέζικη Πρέμιερ.

Στο Σέλτικ Παρκ, η Σέλτικ, του Γιώργου Γιακουμάκη, υποδέχεται τη Σεντ Τζόνστον (14:30 Live από το SPORT24) και προφανώς είναι το απόλυτο φαβορί, με τον άσο να μην ξεπερνάει το 1.15. Οι Κέλτες οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα, όντας στο +6 από τη δεύτερη Ρέιντζερς και μάλιστα με ματς λιγότερο. Σε 17 αγώνες έχουν 16 νίκες και μόλις μία ήττα, εκείνη από τη Σεντ Μίρεν στις 18 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε, μετρούν 10 διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα με τελευταίο το 2-1 επί της Λίβινγκστον πριν τρεις ημέρες.

Η Σεντ Τζόνστον επέστρεψε από τη διακοπή με σημαντικό διπλό, 2-1 επί της Ρος Κάουντι. Συμπλήρωσε έτσι έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα (4-2-0) και φιγουράρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πίσω από την τρίτη Αμπερντίν.

Γενικά, η Σεντ Τζόνστον είναι από τις ομάδες που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι στο Σέλτικ Παρκ. Από την άλλη, η Σέλτικ φέρνει έξι σερί Over 2,5 εντός έδρας και την προηγούμενη τριετία έχει κερδίσει τη Σεντ Τζόνστον, μπροστά στο κοινό της, δύο φορές με 7-0 και μία με 4-0!

Από το 2012/13 και μετά, η Σέλτικ μετράει 11 νίκες εντός έδρας απέναντι στη Σεντ Τζόνστον, εκ των οποίων οι επτά ήρθαν με Over 3,5. Ο άσος σε combo με το Over 3,5 πάει στο 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λίγο πιο μετά, η Χιμπέρνιαν δίνει “τελικό” στο Ιστερ Ρόουντ κόντρα στη Λίβινγκστον (16:00 Live από το SPORT24). Οι Χιμπς έχουν γνωρίσει επτά ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους (1-0-7) και θα ψάξουν επιτακτικά σήμερα μία νίκη ανάσα.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή, η Χιμπέρνιαν ήταν ανταγωνιστική στο Αϊμπροξ. Προηγήθηκε μάλιστα με 2-1 στο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη λύγισε με 3-2 απέναντι στη Ρέιντζερς.

Η Λίβινγκστον επιβαρύνθηκε πριν τρεις ημέρες με το δύσκολο παιχνίδι στο Σέλτικ Παρκ και ίσως αυτό της κοστίσει σε δυνάμεις σήμερα.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Πολ Μαρτιντέιλ έχει εμφανίσει έξι διαδοχικά 2-3 γκολ στο πρωτάθλημα και στις τελευταίες 11 επισκέψεις της στην έδρα της Χιμπέρνιαν, επιβεβαιώθηκε το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων εννιά φορές. Το 2-3 γκολ προσφέρεται στο 1.95 και μαζί με το combo της Σέλτικ φτιάχνουμε μία δυάδα στο 3.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σέλτικ – Σεντ Τζόνστον: 1 & Over 3,5 (απόδοση 1.85), 14:30
Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 16:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό