17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος: Σαββατιάτικες κόντρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Κόντρες από Bundesliga και Serie Α περιλαμβάνει το στοιχηματικό μενού του Σαββάτου.

Μπάγερν – Λειψία. Η Μπάγερν, μετά από 11 σερί κατακτήσεις, είναι πιο κοντά από ποτέ να παραδώσει φέτος τα σκήπτρα της Bundesliga και η όλη κατάσταση έχει φέρει τον βαυαρικό σύλλογο κυριολεκτικά στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Τα αποδυτήρια της Μπάγερν φαίνεται να είναι τελείως διασπασμένα, ο Τούχελ είναι και επίσημα πλέον προπονητής με ημερομηνία λήξης και κάπως έτσι η Μπάγερν έρχεται από τρεις σερί ήττες: Λεβερκούζεν, Λάτσιο και Μπόχουμ.

Πάντα βέβαια μια ομάδα με τόση ατομική ποιότητα όπως η Μπάγερν μπορεί να βγάλει εγωισμό και να αντιδράσει, όμως τη δεδομένη στιγμή η Μπάγερν στοιχηματικά είναι μόνο για κόντρα. Ειδικά όταν απέναντί της είναι μια από τις τοπ ομάδες της Bundesliga όπως η Λειψία. Η οποία Λειψία μάλιστα είναι από τις ελάχιστες γερμανικές ομάδες που δεν “παγώνουν” στη θέα της Μπάγερν και είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία επίσημα απέναντί της. Πέρυσι, για το πρωτάθλημα, η Λειψία νίκησε 3-1 μέσα στο Μόναχο και κράτησε το 1-1 εντός έδρας, φέτος στον πρώτο γύρο στη Λειψία το ματς έμεινε πάλι στην ισοπαλία (2-2), ενώ το καλοκαίρι η Λειψία θριάμβευσε με 3-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Σασουόλο – Έμπολι. Από τις αρνητικές εκπλήξεις της φετινής Serie A η Σασουόλο, που βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη ακριβώς πάνω στην κόκκινη γραμμή με τη Βερόνα. H Σασουόλο, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της το 2013 στη Serie A, είχε χρόνια να εμπλακεί στη μάχη της παραμονής και δείχνει αδύναμη να διαχειριστεί το άγχος και την πίεση μπροστά στο ενδεχόμενο του υποβιβασμού. Ακόμη χειρότερα, εδώ και εβδομάδες έχει χάσει λόγω τραυματισμού το σημείο αναφοράς της μέσα στο γήπεδο, τον ηγέτη της και πρώτο σκόρερ Ντομένικο Μπεράρντι, και η φόρμα της είναι πραγματικά ανησυχητική: 0-1-4 στα πέντε ματς χωρίς τον 29χρονο διεθνή Ιταλό μεσοεπιθετικό με τέρματα 3-12.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Έμπολι είναι επίσης μπλεγμένη στη μάχη της ουράς: 16η και στο +2 από τη Σασουόλο. Η διαφορά όμως είναι ότι στην περίπτωση της Έμπολι ισχύει το μαθημένα τα βουνά στα χιόνια και, κυρίως, ότι η ομάδα Τοσκάνης βγάζει μέσα στο γήπεδο την εικόνα ομάδας που πιστεύει στον εαυτό της και που τα δίνει όλα για την παραμονή: πέντε ματς χωρίς ήττα η Έμπολι, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, από τις οποίες μάλιστα η μία το 1-1 με τη Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σασουόλο – Έμπολι: 2 DNB (απόδοση 2.30), 16:00
Μπάγερν – Λειψία: 2 DNB (απόδοση 3.30), 19:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό