17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυπελλικά αουτσάιντερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεσοβδόμαδο Κυπέλλων στην Ευρώπη και τα κύπελλα είναι πάντα ο θεσμός των αουτσάιντερ.

Ζιρόνα – Βαγιεκάνο. Η Ζιρόνα κάνει πράγματα και θαύματα στη φετινή La Liga και ήδη έχουν αρχίσει οι παρομοιώσεις με τη… Λέστερ του 2016. H Ζιρόνα πάντως προέρχεται τώρα από την ίσως χειρότερη εμφάνιση της σεζόν και την «γκέλα» στην ουραγό Αλμερία, όπου ακόμη και το τελικό 0-0 μάλλον την κολακεύει. Έτσι κι αλλιώς βέβαια για μια ομάδα του επιπέδου του συλλόγου από τη βόρεια Καταλονία είναι δύσκολο να διαχειριστεί δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και ίσως το κύπελλο, συνειδητά ή ασυνείδητα, μπει σε δεύτερη μοίρα και δοθεί μεγαλύτερο βάρος στο ματς με τη Σεβίλλη που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο, από την πλευρά της, είναι τελείως άνετη και χωρίς σοβαρές φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα (11η στη βαθμολογία, 9 βαθμούς πίσω από την Ευρώπη και 8 μακριά από τον υποβιβασμό), οπότε έχει κάθε λόγο να το κυνηγήσει το κύπελλο. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που στην αγωνιστική που μας πέρασε είχε ρεπό, καθώς το ματς με την Ατλέτικο αναβλήθηκε λόγω του Σούπερ Καπ.

Σε τιμές που αγγίζουν το 5,00 το διπλό και, με τα δεδομένα και τις ιδιαιτερότητες του κυπέλλου, αξίζει να το κυνηγήσουμε. Έστω και με κάποια κάλυψη.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Ουνιόν Σαν Ζιλουά – Άντερλεχτ. Η Ουνιόν είναι τα τελευταία χρόνια μια αντίστοιχη… Τζιρόνα στο Βέλγιο. Μια μικρή ομάδα από ένα προάστιο των Βρυξελλών που ανέβηκε μόλις το 2021 στην πρώτη κατηγορία και, έχοντας την τεχνογνωσία της Μπράιτον (ο ιδιοκτήτης της Μπράιτον έγινε κύριος μέτοχος στην Ουνιόν το 2018), κλέβει την παράσταση. Για την Ουνιόν το μεγάλο όνειρο είναι η κατάκτηση του τίτλου, ενώ υπάρχει και η Ευρώπη, όπου συνεχίζει στα πλέι οφ του Conference League, οπότε το κύπελλο ίσως περάσει σε κάπως δεύτερη μοίρα. Σε κάθε περίπτωση, η Ουνιόν έτσι κι αλλιώς θα κατέβει αποδυναμωμένη στο ματς με την Άντερλεχτ, καθώς τέσσερις βασικοί της παίκτες, μεταξύ αυτών και ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος Μοχάμεντ Αμούρα, είναι στο Africa Cup of Nations.

Η Άντερλεχτ, από την πλευρά της, είναι σε μια μόνιμη κρίση εδώ και χρόνια. Φέτος δεν παίζει καν Ευρώπη, ενώ ο τελευταίος της τίτλος ήταν το 2017. Αλλά η φετινή Άντερλεχτ φαίνεται ότι επανέρχεται σιγά σιγά στα γνωστά της στάνταρ: 2η στη βαθμολογία και μέσα στο κυνήγι του τίτλου, 6 πόντους πίσω από την Ουνιόν.

Και μόνο και μόνο από αυτό, το ότι παίζει κύπελλο ο πρώτος της βαθμολογίας με τον δεύτερο, το διπλό, που ξεπερνά το 4,00, έχει στοιχηματική αξία. Πόσο μάλλον όταν ο πρώτος λέγεται Ουνιόν και ο δεύτερος Άντερλεχτ…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουνιόν Σαν Ζιλουά – Άντερλεχτ: 2 (απόδοση 4,20) 21:30
Ζιρόνα – Βαγιεκάνο: 2 DNB (απόδοση 3,50) 22:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό