19.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Προβλήματα με την φόρτιση των Τesla, στο παγωμένο Σικάγο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μερικοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla έμαθαν με τον δύσκολο τρόπο για το πώς ο κρύος καιρός επηρεάζει τη την αυτονομία της μπαταρίας των ηλεκτρικών οχημάτων.Σε έναν σταθμό φόρτισης στο The Evergreen Marketplace, στο 9200 S. Western Ave. στο Evergreen Park, πολλοί ιδιοκτήτες Tesla σχημάτισαν ουρές νωρίς το πρωί της Δευτέρας για να φορτίσουν τα οχήματά τους. Πολλά από αυτά αποφορτίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών (κάτω από το μηδέν), που επικρατούν στο Σικάγο, αφήνοντας τα ακίνητα και σε περίεργες θέσεις στο πάρκινγκ. Έτσι κάποια από αυτά μεταφέρθηκαν με φορτηγά σε άλλα σημεία φόρτισης.

Ένας από τους οδηγούς που πήγαν εκεί για φόρτιση είπε ότι ορισμένοι από τους σταθμούς φόρτισης δεν λειτουργούσαν και αυτοί που λειτουργούσαν χρειάστηκαν πολύ περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να φορτιστούν.«Είμαι εδώ για πάνω από πέντε ώρες σε αυτό το σημείο και ακόμα δεν έχω καταφέρει να φορτίσω το αυτοκίνητό μου», είπε ένας από τους οδηγούς των κινητοποιημένων Tesla, ο Brandon Welbourne. «Μια φόρτιση που πρέπει να διαρκέσει 45 λεπτά διαρκεί δύο ώρες». Επίσης ο Welbourne είπε ότι είδε τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα να ρυμουλκούνται.

Η Tesla συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες να διατηρούν το επίπεδο φόρτισης πάνω από 20% κατά τη διάρκεια έντονου κρύου. Το Site υποστήριξης της εταιρείας ανέφερε ότι είναι φυσιολογικό να βλέπουμε την κατανάλωση ενέργειας να αυξάνεται επειδή τα Tesla χρησιμοποιούν περισσότερη ενέργεια για να θερμάνουν την μπαταρία και την καμπίνα.

«Έχουμε κάνει αρκετές ενημερώσεις για να βελτιώσουμε την οδηγική σας εμπειρία σε χαμηλές θερμοκρασίες, συμπεριλαμβανομένων καλύτερης συνολικής θερμικής απόδοσης, ταχύτερης υπερφόρτισης και βελτιωμένης κλιματισμού καμπίνας», δήλωσε η εταιρεία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό