18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς νίκησε 1-0 τον Ιωνικό χάρη σε πέναλτι του Αϊτόρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και έβαλε στο σακούλι το πρώτο ”τρίποντο” της χρονιάς. 

Οι ”πράσινοι” ήταν ανώτεροι καθόλη την διάρκεια του αγώνα και απειλήθηκαν μόνο στο 22′ όταν ο Μπρινιόλι απέκρουσε το τετ-α-τετ με τον Μάντζη. Παρά την κυριαρχία τους πάνω στο χορτάρι, δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε δεύτερο γκολ, έχασαν ευκαιρίες με τον Σπόραρ, τον Παλάσιος και τον Τσέριν στο δεύτερο μέρος αλλά παρόλα αυτά κράτησαν εύκολα το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε:

«Περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και ήταν δύσκολο παιχνίδι. Από την μία ο Ιωνικός ήταν πολύ καλός και από την άλλη εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί και το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Εμείς δεν είχαμε την κυκλοφορία που θα έπρεπε.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και έχουμε ακόμα δουλειά».

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)Κίτρινες: Σάρλια – Μεντόσα, Χουτεσιώτης, Άοσμαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

– ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον (32’ λ.τρ. Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (84 Αλεξανδρόπουλος), Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ (77’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (83’ Ιωαννίδης). 

– ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Αντούνες, Μύγας, Μασάς (87’ Κοκκίνης), Άοσμαν, Μεντόσα (60’ Μίλο), Βαλεριάνος, Ν. Ιωαννίδης (60’ Οφόσου), Μάντζης (87’ λ.τρ. Μάντζης).ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό