Θα χρειαστείτε:
5 κ.σ. ελαιόλαδο2 πράσααλάτιπιπέρι3 φρέσκα κρεμμυδάκια1 κ.σ. άνηθο1 κ.σ. δυόσμο250 γρ. τυρί κρέμαξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι340 γρ. πίτες χορταρικών
Για το σερβίρισμαρίγανη
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο.Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τα βάζουμε στο τηγάνι. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε.
Διάβασε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com