18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πρίγκιπας Χάρι: Κέρδισε στη δικαστική μάχη με τη Daily Mirror – Αποζημιώνεται με 140.600 λίρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Δικαστική νίκη για τον Πρίγκιπα Χάρι στη διαμάχη με τη Daily Mirror για τις υποκλοπές προσωπικών του δεδομένων.

4
SHARES

Δικαιώθηκε από το δικαστήριο ο Πρίγκιπας Χάρι στη δικαστική μάχη που έδωσε εναντίον της Daily Mirror, την οποία κατηγόρησε για υποκλοπή πληροφοριών της προσωπικής του ζωής.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου , ο πρίγκιπας Χάρι κέρδισε αποζημίωση 140.600 λιρών έναντι της Mirror καθώς το δικαστήριο αποδέχθηκε ότι 15 από τα 33 άρθρα της Mirror ήταν προϊόν πειρατείας τηλεφώνου ή άλλης παράνομης συλλογής πληροφοριών.

Κάτα τη διάρκεια της δίκης, ο Δούκας του Σάσεξ ισχυρίστηκε ότι είχε στοχοποιηθεί από τον εκδότη της εφημερίδας για χρόνια, κατηγορώντας τον για χακάρισμα τηλεφώνων και άλλη παράνομη συμπεριφορά για να αποκτήσει σέλες για την ιδιωτική του ζωή.

Ο Χάρι έγινε το πρώτο μέλος βασιλικής οικογένειας, μετά από 130 χρόνια που εμφανίστηκε ως μάρτυρας σε δίκη, καθώς είπε στο δικαστήριο ότι δεκάδες ειδήσεις – για τη σχέση του με την πρώην κοπέλα του Τσέλσι Ντέιβι και την οικογένειά του, καθώς και πληροφορίες για τη στρατιωτικής του θητεία και οι ισχυρισμοί για χρήση ναρκωτικών – δημοσιεύτηκαν στη Daily Mirror, στη Sunday Mirror και στο People μεταξύ 1995 και 2011, αφού αποκτήθηκαν παράνομα.

Ο εκδότης παραδέχτηκε την παράνομη συλλογής πληροφοριών εις βάρος του πρίγκιπα Χάρι και είπε ότι δεν δικαιούται αποζημίωση μεγαλύτερη από 500 λίρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό