19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, σας αρέσει αυτή η εικόνα;»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Τα γυρίσματα του Fashion Week και του My Style Rocks γίνονται σήμερα στη Βουλή»

Απευθείας σύνδεση με τη Βουλή είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου μαζί με τους συνεργάτες του σχολίαζαν όλα τα παραλειπόμενα από την ορκωμοσία. Αυτό που τράβηξε την προσοχή του παρουσιαστή ήταν το πουκάμισο που επέλεξε να φορέσει ο Σπύρος Μπιμπίλας, το οποίο είχε πάνω παπαγάλους.

«Πάμε τώρα στο Fashion Week ή στο GNTM ή στο My Style Rocks, όπου τα γυρίσματα σήμερα γίνονται στη Βουλή. Γιατί αν δείτε πώς είναι ντυμένοι οι περισσότεροι βουλευτές… Ο Σπύρος, που σήμερα γίνεται βουλευτής, επέλεξε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο που έχει πάνω παπαγάλους», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Κάποια πράγματα είναι εκεί γιατί σέβεσαι κάποιους θεσμούς. Εγώ δεν θα πω πώς θα ντυθεί ο καθένας, ούτε θα πω ότι είναι ασέβεια να ντύνεσαι ουράνιο τόξο. Όταν μπαίνεις στη Βουλή, καμιά φορά, από το να κάνεις την επανάσταση και να σηκώσεις το λάβαρο της διαφορετικότητας, και μιλάω ενδυματολογικά, πρέπει να υπάρχει σεβασμός».

«Να δεχτώ ότι δεν φοράμε γραβάτα, ότι μπορεί να φορέσει κάποιος σε μια συνεδρίαση ένα τζιν, όμως, το να πάω με παπαγάλους στο πουκάμισο τη μέρα της ορκωμοσίας… Δεν θα πω τι θα βάλει ο καθένας, αλλά από τη στιγμή που έχει δικαίωμα να βάλει τους παπαγάλους, κι εμείς εδώ έχουμε δικαίωμα σαν “παπαγάλοι” να μιλάμε και να το σχολιάζουμε. Εσάς σας αρέσει αυτή η εικόνα;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό