21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πού έφαγε η Rosalía: Μικρόψαρα στου Ψυρρή, κοκτέιλ στο Σύνταγμα | ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήρθε, έκανε βόλτα στην Ακρόπολη, έδωσε ένα απολαυστικό σόου στο Release Athens, μίλησε και κάμποσα ελληνικά σκλαβώνοντας λίγο παραπάνω τα εγχώρια motomamis (και στα δεξιά και στα αριστερά) και τώρα, φεύγοντας, η Rosalía έκανε ένα Instagram ποστ με στιγμιότυπα από την ολιγοήμερη παραμονή της στην Αθήνα -το Ερέχθειο, πόζες με φόντο τα αρχαία μνημεία, τα ψηλοτάκουνα με τα οποία ανέβηκε στον ιερό βράχο, η στιγμή που τυλίχτηκε με την ελληνική σημαία. Πόσταρε επίσης πού και τι έφαγε στην Αθήνα.

Έχουμε και λέμε. Μια χωριάτικη σαλάτα. Αναμενόμενη αλλά κλασική επιλογή. Από τις περσινές της διακοπές στη Σαντορίνη ξέρουμε ότι λατρεύει τις ντομάτες (το ξέρουμε επειδή επί λέξει έγραφε τότε στα ελληνικά «λατρεύω τις ντομάτες»). Και η ντομάτα είναι στην εποχή της, οπότε μια χαρά. Το θέμα είναι πού έφαγε την ντοματοσαλάτα. Δεν χρειάστηκε να επιδοθούμε σε πολλή ερευνητική δημοσιογραφία, η ίδια πόσταρε και το παραγγελιόχαρτο από τον Ατλαντικό. Το ψαροκαφενείο του κέντρου επέλεξε η Καταλανή σούπερσταρ για ένα από τα γεύματά της στην Αθήνα.

Εντάξει, πιθανότατα κάποιος από την ομάδα της το επέλεξε για εκείνη, αλλά δεν μπορεί η Rosalía να ζήτησε αστακομακαρονάδα και να τη βγάλανε για σαρδέλες και ντάκο στου Ψυρρή. Κάτι προσγειωμένο και κανονικό μάλλον θα ζήτησε, συνεπής με την εικόνα της relatable queen που έχουμε για εκείνη. Χωμένο σε ένα στενάκι, με -περιέργως- νησιώτικο αέρα, μια μικρή κουζίνα, σαν παλιού καφενέ και έναν κατάλογο με απλά και οικονομικά θαλασσινά πιάτα (μικρόψαρα, μπακαλιάρος σκορδαλιά κ.ο.κ.), ο Ατλαντικός είναι όντως μια καλή επιλογή για ένα γρήγορο διάλειμμα για φαγητό στο κέντρο. Έχει και «ψαροσάντουιτς» που σερβίρεται επιτόπου ή σε πακέτο, τυλιγμένο σε ασημόχαρτο.

Η άλλη στάση της Rosalía ήταν το Birdman του Άρη Βεζενέ. Δεν ξέρουμε αν έφαγε smash burger ή nigiri. Κοκτέιλ ήπιε σίγουρα και φωτογραφήθηκε στον πεζόδρομο, πλάι σε σήμανση που γράφει «no motorcycles». Αν έβγαλε αβοκάντο και μαγιονέζα, που λέει πως κουβαλάει πάντα στη τσάντα της, μένει να εξιχνιαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΒγήκαμε για σούσι με τον Shigeru Umebayashi, τον Ιάπωνα σταρ των σάουντρακ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό