22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Πολυβόλα» Στουτγκάρδη και Χοφενχάιμ στην πρεμιέρα της Bundesliga

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλύτερο ξεκίνημα στη νέα Bundesliga δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης και της Χοφενχάιμ, ενώ με… το δεξί μπήκε και η Βόλφσμπουργκ.

Με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στο αρχικό της σχήμα η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράζο διέλυσε με 5-1 εντός έδρας τη «νεοφώτιστη», Γκρόιτερ Φιρτ, έχοντας πρώτο σκόρερ τον 26χρονο Γερμανό αμυντικό, Μαρκ-Όλιβερ Κεμπφ, ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν και οι Έντο, Κλεμέντ, Αλ Γκαντιουΐ. Το «γκολ της τιμής» των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Λέβελινγκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Εμφατικό «διπλό» στην πρεμιέρα της νέας περιόδου για την Χοφενχάιμ, η οποία με τα τέρματα των Μπρούουν Λάρσεν, Ανταμιάν, Ρούτερ και Ρούντι συνέτριψε με 4-0 την Άουγκσμπουργκ, ενώ η Βόλφσμπουργκ δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πήρε το «τρίποντο» απέναντι στην επίσης «νεοφώτιστη», Μπόχουμ, των 10 παικτών από το 4ο λεπτό λόγω αποβολής του Τέσε.

Το πέναλτι που κέρδισαν οι «λύκοι» δεν αξιοποίησε ένα λεπτό μετά ο Βέγκχορστ, ωστόσο, ο 29χρονος Ολλανδός στράικερ «πήρε το αίμα του πίσω» στο 22΄ και με το γκολ αυτό η ομάδα του πήρε την πρώτη της εφετινή νίκη.

Δεν ανέδειξαν νικητή οι αναμετρήσεις, Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1 (7΄ Αβονίγι – 12΄ Νταμπί) και Αρμίνια Μπίλεφελντ-Φράιμπουργκ 0-0.

Στον πάγκο της Αρμίνια έμεινε ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικά 24ωρα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό