18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Όλοι στο Ναό» στις 30 Σεπτεμβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Παναγιώτη Κουμάνταρου [email protected]

Ο χρόνος μετρά πια αντίστροφα πλέον για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στην ιστορική έδρα της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε έναν μήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του γηπέδου «OPAP Arena», όπως γνωστοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι» στο διαδίκτυο.

Το βίντεο με τίτλο «Κόβουμε την κορδέλα της νίκης» είναι διάρκειας 30 δευτερολέπτων κι αναφέρεται στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να δώσει το «παρών», με σύνθημα το «Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Όλοι στο Ναό».

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση για την εκδήλωση, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου των φίλων της ομάδας στο νέο γήπεδο. Βάσει σχεδιασμού, ο πρώτος επίσημος αγώνας της Ένωσης στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα είναι απέναντι στον Ιωνικό στις 2 Οκτωβρίου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Μπακάκης, Ανσαριφάρντ

Τη νέα έδρα της ΑΕΚ, ωστόσο, δεν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι Μιχάλης Μπακάκης και Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς δεν θα συνεχίσουν στον σύλλογο. Η συνεργασία με τον 31χρονο Έλληνα διεθνή δεξιό μπακ λύθηκε ύστερα από οκτώ χρόνια. Ο Μπακάκης, μαζί με τον Μάνταλο, ήταν οι μόνοι ποδοσφαιριστές που είχαν απομείνει σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (σεζόν 2014/15).

Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο (2016), το πρωτάθλημα (2018) κι επέστρεψε στους ομίλους του Europa League και του Champions League, μετά από απουσία πολλών ετών. Την περασμένη σεζόν είχε παροπλιστεί, όμως τις προηγούμενες επτά «έγραψε» 196 συμμετοχές με την ΑΕΚ και πέτυχε τρία γκολ.

Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Ιρανός διεθνής επιθετικός Καρίμ Ανσαριφάρντ, που ενίσχυσε την Ένωση τα τελευταία δύο χρόνια. Σε αυτό το διάστημα ο Ανσαριφάρντ πέτυχε 20 γκολ, με σημαντικότερο εκείνο απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, που χάρισε στην ΑΕΚ την πρόκριση στους ομίλους του Europa League την περίοδο 2020-21.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό