16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ποιος θα ήταν ο κατάλληλος διάδοχος του «Ράμπο»; Ο Σιλβέστερ Σταλόνε απαντά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον ηθοποιό από τη νέα γενιά του Χόλυγουντ που θα ήταν ο ιδανικός Ράμπο – αν ξαναγυριζόταν ανάλογη ταινία – πρότεινε ο θρυλικός Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone).

Μιλώντας στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον, μεταξύ άλλων, ο Σταλόνε αναφέρθηκε στον ηθοποιό που θα ήθελε να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του Τζον Ράμπο.

Όπως είπε ο 77χρονος σήμερα Σταλόνε, αν έδινε ποτέ σε κάποιον νεότερο αυτόν τον ρόλο, αυτός θα ήταν ο «Κεν», Ράιαν Γκόσλινγκ.

«Αν δώσω ποτέ τη σκυτάλη, θα τη δώσω σε αυτόν γιατί αγαπά τον χαρακτήρα», είπε ο Σταλόνε στον Τζίμι Φάλον.

Όπως είπε, γνωρίστηκε με τον Γκόσλινγκ σε ένα δείπνο, και τότε ο πρωταγωνιστής της Barbie και υποψήφιος για Όσκαρ, δεν σταμάτησε να του εκφράζει τον θαυμασμό του για την ταινία και πώς τον είχε επηρεάσει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας στα παιδικά του χρόνια.

«Μου λέει ο Ράιαν: «Με γοήτευε ο Ράμπο και πήγαινα στο σχολείο ντυμένος σαν Ράμπο, και οι άνθρωποι με έδιωχναν μακριά».

Το Ράμπο (πρωτότυπος αγγλικός τίτλος: Rambo) είναι Αμερικανικό franchise πολυμέσων που αποτελείται από ταινίες δράσης στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε ως Τζον Ράμπο. Οι πέντε ταινίες είναι τα Ράμπο: Το Πρώτο Αίμα (1982), Ράμπο ΙΙ: Η Αποστολή (1985), Ράμπο ΙΙΙ (1988), Τζον Ράμπο (2008), και Ράμπο: Το Τελευταίο Αίμα (2019). Το Πρώτο Αίμα είναι προσαρμογή του ομώνυμου βιβλίου του 1972 από τον Ντέιβιντ Μορέλ.

Η σειρά έχει εισπράξει $819 εκατομμύρια συνολικά, με τα $300 εκατομμύρια να προέρχονται από την ταινία του franchise με τις μεγαλύτερες εισπράξεις, Ράμπο ΙΙ: Η Αποστολή. Ο Σταλόνε έγραψε σε συνεργασία με άλλους σεναριογράφους τα σενάρια όλων των ταινιών, ενώ επίσης σκηνοθέτησε το Τζον Ράμπο. Το franchise έχει επεκταθεί σε άλλα μέσα, συμπεριλαμβάνοντας μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο Rambo: The Force of Freedom, και διάφορα κόμικς, βιβλία, και βιντεοπαιχνίδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό