18.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ποιες συντάξεις και ποια επιδόματα ΟΠΕΚΑ πληρώνονται Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Αύριο (Δευτέρα 29 Απριλίου) είναι προγραμματισμένη η 2η μεγάλη πληρωμή συντάξεως για το μήνα Μάιο από τον ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, μετά την πληρωμή των κύριων συντάξεων μη μισθωτών (επαγγελματιών, αγροτών) και των επικουρικών μισθωτών και μη από τον ΕΦΚΑ, την περασμένη Παρασκευή (26.04.24), έρχεται η ώρα της πληρωμής των κύριων συντάξεων των μισθωτών (δημόσιο και ιδιωτικό τομέα).

Πιο αναλυτικά, αύριο (29.04.24) καταβάλλονται οι εξής συντάξεις:

Κύριες συντάξεις ΙΚΑΚύριες συντάξεις ΔημοσίουΠροσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού ΣώματοςΚύριες συντάξεις ΝΑΤ και ΚΕΑΝΚύριες συντάξεις ΕΤΑΠ – ΜΜΕΚύριες συντάξεις ΕΤΑΤΚύριες συντάξεις ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠΚύριες συντάξεις ΔΕΗΚύριες συντάξεις ΟΤΕΕπικουρικές Συντάξεις του ΔημοσίουΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα

Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου θα πληρωθούν 19 επιδόματα του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Μεταξύ των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ, τα οποία ξεχωρίζουν είναι το επίδομα παιδιού, το επίδομα στέγασης και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Πιο αναλυτικά, τα επιδόματα, τα οποία θα πληρωθούν τη Μ. Τρίτη (από το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στα ATM) είναι τα ακόλουθα:

Επίδομα ΠαιδιούΕπίδομα ΣτέγασηςΕλάχιστο Εγγυημένο ΕισόδημαΑναπηρικάΕπίδομα Στεγαστικής ΣυνδρομήςΕπίδομα ΟμογενώνΕπίδομα Ανασφαλίστων ΥπερηλίκωνΕπίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΥπερηλίκωνΕπίδομα Αλληλεγγύης για την Ελληνική μειονότητα ΑλβανίαςΈξοδα ΚηδείαςΕπίδομα ΓέννησηςΕπίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχώνΚόκκινα ΔάνειαΠροστατευόμενα τέκνα θανόντων σε φυσικές καταστροφέςΠρόγραμμα ΓέφυραΕυάλωτοι οφειλέτεςΕπίδομα ΑναδοχήςΠρόγραμμα Προσωπικού βοηθού

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό