23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ποια μεγάλη ομάδα αγόρασε ο σταρ του Χόλιγουντ Ράσελ Κρόου;

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από χρόνια… και από σαράντα κύματα ο αστέρας του Χόλιγουντ, Ράσελ Κρόου, απέκτησε επιτέλους μετοχές στην αγαπημένη του ομάδα, την Λιντς. Είχε περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που ο 59χρονος, βρισκόταν σε συζητήσεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων της Αγγλικής ομάδας.

Πριν 9 χρόνια και συγκεκριμένα το 2015, ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει να σκορπάει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας όταν είχε πρωτοακουστεί το ενδιαφέρον του για την θέση της… προεδρίας, ξεκινώντας όμως ως απλός επενδυτής μιας και η οικονομική πορεία της Λιντς τότε βρισκόταν σε αδιέξοδο.

Μετά από κάποιες μέρες, από την δημοσίευση αυτών των ενδεχομένων, ο «Μονομάχος» ανακοίνωσε μέσω ενός τουίτ, ότι τελικά δεν θα επενδύσει τα χρήματα του στην Αγγλική ομάδα, ούτε πρόκειται να την αγοράσει, εξηγώντας πως δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο με τα παιδιά του: «Δεν θα κλέψω άλλο χρόνο από τα παιδιά μου, είναι τόσο απλό» τόνισε συγκεκριμένα.

Παρόλα’ αυτά το ενδιαφέρον του όπως και γνωστοποιήθηκε δεν σταμάτησε εκεί. Ο ηθοποιός έτρεφε πάντα αισθήματα για τον σύλλογο και θα εξακολουθεί. Σχεδόν 10 χρόνια μετά, έκανε επιτέλους αυτό που όλοι οι οπαδοί της Λιντς περίμεναν. Αγόρασε μετοχές και έγινε συνιδιοκτήτης με το ακριβές ποσό που παραχώρησε να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Το σημαντικό είναι, ότι ένα όνειρο του Χολιγουντιανού σταρ πραγματοποιείτε και βάζει… πλώρη για την άνοδο της Λιντς στην Premier League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό