14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ποια η σχέση της με το μπάσκετ και η δεύτερη συγγνώμη του Σάσα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
03.10.2022 | 12:04

SUPER CUP 2022 / / –
EUROKINISSI SPORTS

Η Λήδα Μανιατογιάννη, πρώην πρόεδρος των Πελαργών, είναι η φίλαθλος που τρόμαξε ο Σάσα Βεζένκοβ έπειτα από το έντονο ξέσπασμα που είχε κατά τη διάρκεια του τελικού του Super Cup στη Ρόδο. Το SPORT24 μίλησε μαζί της για το περιστατικό, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι ο φόργουορντ του Ολυμπιακού της ζήτησε εκ νέου συγγνώμη στο αεροδρόμιο.

Ο τελικός του Super Cup στη Ρόδο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είχε αρκετή ένταση, με τον Σάσα Βεζένκοβ να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού εκνευρίστηκε σε μία στιγμή, με αποτέλεσμα να κλωτσήσει ελαφρώς το προστατευτικό και να τρομάξει μία φίλαθλο που καθόταν στις θέσεις στο παρκέ.

Πρόκειται για τη Λήδα Μανιατογιάννη, πρώην πρόεδρο των Πελαργών, η οποία μίλησε στο SPORT24 για το περιστατικό, αναφέροντας πως ο Βεζένκοβ τής ζήτησε ξανά συγγνώμη τη Δευτέρα (3/10), όταν τη συνάντησε στο αεροδρόμιο.

“Ακουμπούσα το γόνατό μου στο προστατευτικό, αλλά δεν χτύπησα, απλά τρόμαξα. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα και αιφνιδιάστηκα. Ο άνθρωπος αναγνώρισε το λάθος του, ήρθε αμέσως με αγκάλιασε και ζήτησε συγγνώμη.

Ακόμα και σήμερα που ήμασταν μαζί στο αεροδρόμιο με αναγνώρισε και ήρθε από μόνος του πάλι και μου ζήτησε χίλια συγγνώμη”, ανέφερε σχετικά με το συμβάν, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο των Πελαργών, της ομάδας φιλάθλων που ακολουθεί την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στα παιχνίδια της και την εμψυχώνει από την κερκίδα.

“Οι Πελαργοί ξεκίνησαν από την αγάπη μας για την Εθνική. Είμαστε οι πιο πιστοί φίλαθλοι, όχι οπαδοί. Είμαστε στην πραγματικότητα μία παρέα που ακολουθεί την Εθνική στα πέρατα της γης, όπου κι αν παίζει και με τη φωνή μας προσπαθούμε να τη στηρίξουμε.

Τη στηρίζουμε με συνθήματα και όμορφα τραγούδια. Το χαρακτηριστικό μας είναι ότι δεν θα βρίσουμε, δεν χρησιμοποιούμε άσχημες εκφράσεις ποτέ. Είμαστε πάντα εκεί για την Εθνική και δεν την αφήνουμε ποτέ μόνη”.

σχετικα αρθρα

Η συγγνώμη του Βεζένκοβ σε τρομαγμένη φίλαθλο μετά από κλωτσιά του σε προστατευτικό

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό