16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ποιά ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο αγώνισμα ασυλίας έρχεται απόψε το βράδυ στο Survivor, και κατά συνέπεια ένας ακόμα υποψήφιος για αποχώρηση. Στο πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας, την Κυριακή το βράδυ, οι Μπλέ, μετά το σερί νικών τους, γνώρισαν συντριπτική ήττα από τους Κόκκινους και επέλεξαν για πρώτη υποψήφια της εβδομάδας την Ευγενία Μπόρλα.

Απόψε, το βράδυ, Διάσημοι και Μαχητές, μπαίνουν σε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία και όπως φαίνεται τα πάντα θα κριθούν στον τελικό στόχο. Τα ματσαρίσματα πηγαίνουν πόντο -πόντο και οι ανατροπές στο σκορ δε σταματούν.

Οι δύο ομάδες αφήνουν για λίγο στην άκρη τις εσωτερικές εντάσεις τους έτσι ώστε να φέρουν τη νίκη αλλά τελικά, φυσικά μια ομάδα είναι εκείνη που θα τα καταφέρει και θα πάει στο συμβούλιο ως παρατηρητής. 

Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Σύμφωνα με τα Spoiler, απόψε το βράδυ η ιστορία θα επαναληφθεί, αφού οι Κόκκινοι θα κάνουν το  2-0, στέλνοντας τους Μπλε για δεύτερη φορά σε ψηφοφορία.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Όπως βλέπουμε στο επίσημο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης, οι κόντρες στις δυο ομάδες καλά κρατούν: από την μια στους Μπλε ο Σταματης Ταλαδιανός συνεχίζει να τα βάζει με τον Τζέιμς Καφετζή, ενώ στους Κόκκινους τους τόνους ανεβάζουν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Αλέξης Παππάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό