23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πλήθος διασήμων βρέθηκαν στην παρουσίαση της ταινίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ σε γνωστό εμπορικό κέντρο, όπου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρουσίασε την πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα ως σκηνοθέτης.

Στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», λοιπόν, πρωταγωνιστούν πολύ αγαπημένοι ηθοποιοί όπως οι: Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, αλλά και τα παιδιά  Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής. Το σέναριο υπογράφουν ο Μιχαλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Άννα Κουρή, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Μιχάλης Ρέππας/Πηγή: Ndp

Το παρόν στην παρουσίαση της ταινίας, έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ ανάμεσα στους οποίους ήταν οι:

Μιμή Ντενίση, Χάρης Ρώμας, Αποστολία Ζώη, Σοφία Αλιμπέρτη, Μάριος Αθανασίου, Αθηνά Οικονομάκου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ιωάννα Μαλέσκου κ.α.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσία της κορούλας του Γιάννη Τσιμιτσέλη, που συνοδευόταν από την μητέρα της Βασω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την κόρη του/ Πηγή:Ndp

Η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της και τον Λευτέρη Σουλτάτο/Πηγή:Ndp

Μιμή Ντενίση/Πηγή: Ndp

Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάριος Αθανασίου/Πηγή: Ndp

Η πρεμιέρα της ταινίας για το κοινό στις αίθουσες θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 14/12.

Κουραμπιέδες από Χιόνι – Η υπόθεση:

Σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την μικρούλα Φανή (Αριάδνη Βελλή). Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε.

Τα τέσσερα παιδιά και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας. Τα εμπόδιά τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό