19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Πιστεύετε ότι αυτοί που είχαν κατακλύσει τα μαγαζιά ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Για ακόμη μια φορά παρανόησες αυτά που είπα»

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης, με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα με τη λειτουργία κάποιων νυχτερινών κέντρων παρά το τριήμερο εθνικό πένθος.

«Αρχικά, θα ήθελα να συλλυπηθώ δημόσια, διότι είναι μία ανείπωτη τραγωδία. Οι καλλιτέχνες έχουμε συνηθίσει σε πολύ τραγικές στιγμές της δικής μας ζωής να δουλεύουμε και να βγαίνουμε στη σκηνή. Εγώ έχασα τον αδελφό της Δώρας, στις 17:00 έγινε η κηδεία και στις 23:30 ήμουν στο Ρομέο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δυστυχώς, είμαστε ταγμένοι στην προσφορά απέναντι στον κόσμο», τόνισε ο τραγουδιστής. «Θα διαφωνήσω με τον Γρηγόρη (Γκουντάρα) που είπε ότι όσοι κατέκλυσαν τα θέατρα και τα νυχτερινά κέντρα το Σάββατο ήταν οι αναίσθητοι Έλληνες», πρόσθεσε.

«Για ακόμη μια φορά παρανόησες αυτά που είπα και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία», του απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Μην ποινικοποιούμε τους ανθρώπους που θέλουν να ξεσκάσουν. Μιλάμε για τη δημόσια εικόνα μας και μόνο; Το προνόμιο της ευαισθησίας δεν το έχει μόνο αυτός που παρουσιάζει μία εκπομπή. Το προνόμιο της ευαισθησίας το έχω ως άνθρωπος που έχω κάνει μία συγκεκριμένη διαδρομή. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και μπερδεμένοι», δήλωσε κλείνοντας ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό