16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Πετύχαμε τον Ολυμπιακό στην καλύτερη φάση, δεν παίζει σοβαρά πια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραχωρώντας συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή του «Sporx», ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε για το επερχόμενο ζευγάρι Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League. Ο πρόεδρος της Χαλ και Mr. Survivor, όντας δηλωμένος υποστηρικτής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, εξέφρασε τη σιγουριά του για την ανωτερότητα της Φενέρ εις βάρος των Πειραιωτών, τονίζοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως δεν παίζουν σοβαρό ποδόσφαιρο πλέον, πετυχαίνοντάς τους στην καλύτερη δυνατή στιγμή.

Παράλληλα, ο Τούρκος επιχειρηματίας αποκάλυψε τα μέλλοντα του σχέδια αναφορικά με την εμπλοκή του με νέα ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία εν τέλει δε θα τον βρει στη χώρα μας όπως φημολογείτο. Την ίδια στιγμή, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσει κάποτε την Φενέρμπαχτσε, εκφράζοντας ωστόσο τη στήριξή του στον νυν διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Αλί Κοτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό:

«Είμαι κάποιος που ακολουθώ στενά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλες επιτυχίες με τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά μετά ξεκίνησε να πέφτει. Το χάος που δημιουργήθηκε οδήγησε σε πολλές μεταγραφές παικτών. Το χάος μεγάλωσε όταν αποκτήθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Πετύχαμε τον Ολυμπιακού στην καλύτερη δυνατή φάση. Πριν από 3-4 χρόνια έπαιζε σοβαρό ποδόσφαιρο και κέρδισε εντός και εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πια. Θα έχουμε το πλεονέκτημα όσον αφορά στη δυναμική του ρόστερ. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να σώσει τη σεζόν στο Conference ειδικά από τη στιγμή που ο τελικός γίνεται στην Αθήνα».

«Σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μια ομάδα στη Σλοβενία. Περάσαμε αρκετό καιρό στην Ελλάδα αλλά δεν βρήκαμε την ομάδα που θέλουμε. Τώρα πιστεύω πως το σλοβένικο πρωτάθλημα είναι το καταλληλότερο για εμάς. Πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο, πιστεύω πως μπορεί να ωφελήσει τη Φενέρμπαχτσε, η ιστορία του δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν οι συνθήκες το ευνοούν, αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να το αποκλείσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα γίνω πρόεδρος στη Φενέρ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό