22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Περιστατικά θρομβώσεων: Τι είπε ο Β. Κικίλιας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της 44χρονης γυναίκας που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με θρόμβωση, αφότου είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η κατάσταση της υγείας της γυναίκας επιδεινώθηκε και λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα ζητήθηκε από το ΠΑΓΝΗ, η διακομιδή της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Creta24, η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία η οποία έδειξε εγκεφαλική θρόμβωση.  

Απαντώντας για το θέμα ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας κατά την σημερινή ενημέρωση τόνισε: «Όλα τα περιστατικά είναι υπό διερεύνηση. Χρειάζεται υπομονή, θα περιμένουμε και αναλόγως θα κρίνουμε και θα κινηθούμε πάντα με επιστημονικά δεδομένα».

Επίσης, προσέθεσε ότι όλα τα θέματα «τα αντιμετωπίζουμε με διαφάνεια και εξακολουθεί να υπάρχει τεράστιο όφελος του εμβολιασμού». Ωστόσο υπογράμμισε ότι η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας για όλους, και όλα τα περιστατικά που αναφέρονται εξετάζονται με προσοχή.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό