23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Φωτιά σε διαμέρισμα μετά από εκρήξεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε ένας άνδρας, μετά από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ισόγειο διαμέρισμα τριώροφου κτηρίου στην οδό Αμφιάλης στο Περιστέρι.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά στο διαμέρισμα στο Περιστέρι ερευνώνται, καθώς η πυρκαγιά συνοδεύτηκε από απανωτές εκρήξεις. Μάλιστα εντοπίστηκαν τέσσερις μεγάλες φιάλες αερίου ανοιχτές όπως και περίπου 10 γκαζάκια.

Από τις φλόγες υπήρξαν υλικές ζημιές στο ισόγειο διαμέρισμα καθώς και σε ένα IX όχημα που ήταν απ’ έξω σταθμευμένο.

Ο 65χρονος ένοικος έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, καθώς από τη φωτιά εκτός από τα πολλαπλά εγκαύματα, έχει εισπνεύσει και καπνό.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα με εννέα Πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν και έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, πριν προλάβει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

«Ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ»

Τη δική τους διάσταση για το συμβάν παρουσιάζουν οι μαρτυρίες ενοίκων.

Συγκεκριμένα, ένας ένοικος της πολυκατοικίας σημείωσε πως αρχικά ακούστηκαν εκρήξεις με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ένα όχημα και στην συνέχεια οι φλόγες να επεκταθούν στο διαμέρισμα: «Ακούμε ένα δυνατό μπαμ και λέμε ότι κάτι έχει πάει πάρα πολύ στραβά. Κατεβαίνοντας κάτω, είδαμε φωτιά στο ισόγειο», είπε χαρακτηριστικά. Μέσα βρέθηκαν τρεις φιάλες υγραερίου, καθώς και 10 με 15 γκαζάκια, σύμφωνα με τον ένοικο και πρόσθεσε πως ο 65χρονος «είχε κάποια θεματάκια τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν μας τα έλεγε. Οι φιάλες ήταν ανοιχτές», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό