20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

‘Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το ελληνικό διαβατήριο’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
22.11.2023 | 14:59

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, σημειώνοντας πως όλα έγιναν πολύ γρήγορά για τη μετακόμισή του από τη Ζάλγκιρις στους ερυθρόλευκους, όπως και ότι περιμένει σύντομα να πάρει το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του.

Ο Ναζ Μήτρου-Λογνκ έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των ερυθρολεύκων. Τόνισε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα γύρω από την μεταγραφή και πως περιμένει σύντομα να πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο.

“Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Αυτή η ομάδα δεν είναι μια ομάδα που έχει διαφορετικά πράγματα που χρειάζεται να βάλουν σε σειρά. Είναι μαζί για αρκετό καιρό. Έχουν ηγεσία και συνέπεια, έχουν τις βάσεις. Εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συνεισφέρω και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βοηθήσω να έρθουν νίκες.

Είναι κάτι για το οποίο μιλάμε αρκετό καιρό. Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το ελληνικό διαβατήριο. Ένα βήμα τη φορά σε αυτό το κομμάτι.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα χρόνο να μιλήσω για την κατάσταση. Μίλησα με τον Μπραζντέικις πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, όταν ήμασταν στην Κύπρο και με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος πριν υπογράψει στην Ελλάδα. Και οι δύο ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι και μου είπαν καλά πράγματα. Το έκαναν πιο εύκολο για εμένα.

Όταν παίζεις για αυτόν τον οργανισμό και έχεις τόσο ταλέντο, ο στόχος είναι το Final Four. Αυτός είναι όμως ο στόχος όλων, όλοι θέλουν επιτυχίες. Κανείς δεν παίζει για τη μετριότητα.. Κανείς δεν θέλει να είναι τελευταίος”, είπε αναλυτικά ο 30χρονος γκαρντ.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό