18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Πελάτισσα» της Άρσεναλ η Τότεναμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παράδοση συνεχίστηκε στα ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου με γηπεδούχο την Άρσεναλ: ΟΙ «κανονιέρηδες» νίκησαν 3-1 (12΄ Σμιθ-Ρόου, 27΄ Ομπαμεγιάνγκ, 34΄ Σάκα – 79΄ Σον) την Τότεναμ, η οποία σε 29 παιχνίδια σε αυτή την έδρα έχει μόλις μία νίκη, έναντι 17 ηττών και 11 ισοπαλιών.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα δείχνει να έχει αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα, καθώς τις τρεις αρχικές ήττες ακολούθησαν άλλες τόσες νίκες (Μπέρνλι, Νόριτς, Τότεναμ), ενώ μεσοβδόμαδα είχε έρθει και το 3-0 επί της Γουΐμπλεντον στο League Cup.

Η Τότεναμ παραμένει σε κακή αγωνιστική κατάσταση, όπως μαρτυρά η τρίτη στη σειρά ήττα της. Η άμυνά της είναι «τρύπια» μέχρι τώρα, όπως αποδεικνύει εκτός από το σημερινό σκορ το εντός έδρας 0-3 από την Τσέλσι και το 3-0 (εκτός έδρας) από την Κρίσταλ Πάλας.

Η Γουλβς νίκησε 1-0 στο «Σεντ Μέρις» την Σαουθάμπτον με γκολ του Χιμένες στο 61ο λεπτό, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα με τη δεύτερη φετινή νίκη, ενώ έχει και τέσσερις ήττες.

Οι «Άγιοι», από την πλευρά τους, αγνοούν τι εστί νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, αρκούμενοι έως τώρα σε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό