23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Πείνα, δίψα, κακοπέραση είναι το χάσιμο των κιλών, μη γελιόμαστε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δημοφιλής ηθοποιός για την εμπλοκή του ονόματός της απο επιτήδειους σε προώθηση σκευασμάτων αδυνατίσματος

Για την εμπλοκή του ονόματός της σε διαδικτυακή απάτη που χρησιμοποιεί επώνυμους για διάφορες προωθήσεις σκευασμάτων αδυνατίσματος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια του Open αρχικά ξεκαθάρισε, ότι όλα αυτά είναι μια απάτη και ότι η ίδια έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όπως τόνισε «είναι μία ιστορία δύο ετών, που έχω ξεκινήσει το κυνήγι.Είναι όλο ψεύτικο και απάτη, έχω βγάλει άπειρα βίντεο, γιατί επειδή πρόκειται για σκευάσματα, ανησυχώ πολύ στο τι καταναλώνει ο άνθρωπος, πιστεύοντας ότι η Ζαρίφη κάνει το ίδιο. Όχι».

Στις δηλώσεις της η παρουσιάστρια επισήμανε πως «έχω πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχω δαπανήσει χρήματα με δικηγόρους, για να βρούμε τι είναι αυτή η εταιρεία, πού βρίσκεται. Είναι όλο ψεύτικο και επειδή είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που ψάχνω τη μαγική λύση, όταν πρόκειται για σκευάσματα, πολύ προσοχή».

Τέλος, για την απώλεια κιλών, η Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε: «Παιδιά, πείνα, δίψα, κακοπέραση είναι το χάσιμο των κιλών μη γελιόμαστε. Το λέω σχηματικά, δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα τέτοιο σκεύασμα και δεν έχω συναινέσει στο να χρησιμοποιηθεί τίποτα από εμένα, δεν έχω καμία οικονομική δοσοληψία με αυτά τα σκευάσματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό