18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Επιστρέφουν και φέτος γεμάτα γλύκα και αγάπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Tα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ στηρίζουν το σπουδαίο έργο της Αμυμώνης και ανοίγουν την καρδιά μας σε ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα

 

Πόση γλύκα, πόση αγάπη, πόση ελπίδα μπορεί να χωράει σε ένα σοκολατένιο πασχαλινό αβγό; Αμέτρητη θα πούμε εμείς, καθώς και φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος για έβδομη συνεχή χρονιά πραγματοποιεί τον θεσμό του δικού της μοναδικού Πασχαλινού Αβγού για καλό σκοπό!

Στολισμένα με τις πιο αισιόδοξες, πολύχρωμες και τρυφερές παιδικές ζωγραφιές από τα παιδιά των εργαζομένων της ΑΒ Βασιλόπουλος, τα φετινά Πασχαλινά Αβγά ΑΒ κυκλοφορούν ήδη σε δύο μεγέθη και τέσσερα διαφορετικά σχέδια, και γίνονται δικά μας 3,35€ και 4,75€ αντίστοιχα, ανάλογα με το μέγεθός τους. Με κάθε αγορά, δε, συνεισφέρουμε 0,30€ στην Αμυμώνη ενώ, όπως κάθε χρόνο, η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει το ποσό και προσφέρει ακόμα περισσότερη φροντίδα στα παιδιά, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του συλλόγου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Αμυμώνη είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες. Ο Σύλλογος, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή του, απαντά με προσωπική προσπάθεια και πρόνοια στην έλλειψη κατάλληλου εκπαιδευτικού πλαισίου για παιδιά με πολλαπλές αναπηρίες, διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην αξιοπρεπή διαβίωσή τους. Φέτος λοιπόν η ΑΒ Βασιλόπουλος μας προσφέρει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε το έργο της Αμυμώνης, προσφέροντας μια γλυκιά λιχουδιά στα αγαπημένα μας παιδιά. Κι είναι πράγματι υπέροχο το πώς τα συναισθήματα που μας γεννά η μεγάλη γιορτή του Πάσχα είναι εκείνα που καθρεφτίζονται στον θεσμό του Πασχαλινού Αβγού της ΑΒ, όπως η χαρά, ο ενθουσιασμός και φυσικά, η αγάπη.

Φέτος, μάλιστα, οι τέσσερις διαφορετικές ζωγραφιές που κοσμούν τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος, αποτελούν δημιουργία των ίδιων των παιδιών των εργαζομένων της. Και κάπως έτσι, η μεγάλη οικογένεια της ΑΒ Βασιλόπουλος βάζει το δικό της λιθαράκι σε αυτόν τον θεσμό αγάπης και φροντίδας της εταιρείας. Άλλωστε η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει, χρόνια τώρα, κερδίσει μια μόνιμη θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού γεμίζοντάς το με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά της, τη μοναδική της εξυπηρέτηση και την εκλεκτή ποικιλία της. Την ίδια φροντίδα που απολαμβάνουμε, ως καταναλωτές, τόσες δεκαετίες, την απολαμβάνουν, αυτό το Πάσχα, τα γλυκά παιδιά της Αμυμώνης και οι φροντιστές τους, γεμίζοντας ελπίδα και όνειρα για το μέλλον.

Η πρωτοβουλία της ΑΒ, που φέτος επιστρέφει για έβδομη φορά, μας υπενθυμίζει την αξία και τη χαρά της προσφοράς και προσκαλεί όλους μας να στηρίξουμε μαζί, το πολύτιμο έργο του συλλόγου Αμυμώνη!

Τα Πασχαλινά Αβγά διατίθενται ήδη σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, αλλά και στο AB Eshop. Κάνετέ τα δικά σας και δείξτε την αγάπη σας με τον πιο γλυκό τρόπο! Γιατί στην ΑΒ Βασιλόπουλος, το καλό είναι για όλους!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό