18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Παρανόηση» η κομματική πειθαρχία μετά τη διαφοροποίηση Πολάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ηχηρή διαφοροποίηση του Παύλου Πολάκη από την επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την τοποθέτηση του στην Πολιτική Γραμματεία ο Παύλος Πολάκης διαφώνησε τόσο με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όσο και με το ζήτημα της τεκνοθεσίας, εκφράζοντας ουσιαστικά τη διαφωνία του με τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που πρόκειται για έναν εκ των στενότερων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη.

Η διαφοροποίηση Πολάκη έρχεται στον απόηχο της δήλωσης της εκπροσώπου Τύπου Δώρας Αυγέρη  στο Mega ότι δεν πρόκειται να διαγραφεί κανένας βουλευτής από τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και εάν δεν ψηφίσει το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης. Η κ. Αυγέρη μάλιστα είπε πως επρόκειτο για… παρανόηση των όσων είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας επί της ουσίας να εννοηθεί πως κανείς από όλους όσοι αντέδρασαν δεν αντιλήφθηκαν ορθά το τι ήθελε να πει ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Κατά την κ. Αυγέρη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει έμπρακτα, στο πεδίο, όπως είπε χαρακτηριστικά, την κομματική πειθαρχία με τις προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει και τις οποίες έχουν υπογράψει όλοι οι βουλευτές του κόμματος.    

Στη συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Παππάς φέρεται να διαφώνησε με το γεγονός πως η αξιωματική αντιπολίτευση άνοιξε πρώτη τα χαρτιά της, προαναγγέλλοντας τη θέση που θα πάρει επί του νομοσχεδίου πριν αυτό βγει στη δημοσιότητα.

Δείτε την επίμαχη συνέντευξη της Δώρας Αυγέρη στο Mega 

O κ. Κασσελάκης πάντως προσερχόμενος στην Πολιτική Γραμματεία όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας απάντησε «αυτονόητο…»

O Στέφανος Κασσελάκης προσέρχεται στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ / Eurokinissi

Η χαρακτηριστική αποστροφή του Στέφανου Κασσελάκη στη συνέντευξη στο STAR 

Η θέση μου ως προς το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, από τη συνέντευξή μου στο STAR και τη Μάρα Ζαχαρέα:Την ώρα που ο Πρωθυπουργός φοβάται και στρέφει τους βουλευτές του στην αποχή, να γνωρίζει η ελληνική κοινωνία: Αυτό το νομοσχέδιο -έστω ατελές- θα γίνει νόμος του Κράτους… pic.twitter.com/QpuuvZATS2

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) January 11, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό