23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παρανάλωμα του πυρός η έπαυλη της, αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις φλόγες τυλίχθηκε η έπαυλη της, ηθοποιού Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) στο Λος Άντζελες αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο πριν τις 4 το πρωί της Παρασκευής (15/3) και οι φλόγες ήταν τόσο ισχυρές, που χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες και περισσότερες από δύο ώρες για να τις να τις θέσουν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες η πυρκαγιά ξεκίνησε στο πίσω μέρος της κατοικίας έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων, η οποία χτίστηκε το 1971 και εξελίχθηκε στη σοφίτα του σπιτιού.

Από τη φωτιά κατέρρευσε η οροφή ενώ σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένας πυροσβέστης και ένας ένοικος του σπιτιού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η 31χρονη Ντελεβίν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην Αγγλία, καθώς ερμηνεύει τον ρόλο της Sally Bowles στο «Cabaret» στο Playhouse Theater του Λονδίνου. Το μοντέλο δεν έχει σχολιάσει ακόμη το περιστατικό δημοσίως.

Ωστόσο, οι αρχές επισήμαναν ότι δεν υπάρχει «τίποτα που να υποδηλώνει ότι επρόκειτο για εγκληματική δραστηριότητα». Ο εκπρόσωπος του LAPD πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εμπρησμού ή ποινικής έρευνας αυτή τη στιγμή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό