23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρέμβαση-ξέσπασμα του Σωτήρη Τσαφούλια υπέρ του Πάνου Βλάχου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν υπάρχει πτυχίο σατιρικού καλλιτέχνη για να πούμε ποιος δικαιούται και ποιος δεν δικαιούται να κάνει σάτιρα», είπε ο σκηνοθέτης

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε δραστική παρέμβαση ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπέρ του Πάνου Βλάχου. Ο γνωστός σκηνοθέτης δεν άντεξε με όσα έλεγαν, πήρε τηλέφωνο και ξέσπασε στον αέρa της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

«Δεν είναι επιχείρημα αν και ένας που δεν καταλαβαίνει να ακούει να προσέχουμε τι λέμε. Γιατί τότε θα πρέπει να αποσύρουμε τη Μήδεια, μήπως κάποια γυναίκα σκοτώσει τα παιδιά της και τεμαχίσει τον αδερφό της για να εκδικηθεί τον άντρα της. Το “να προσέχουμε τι λέμε” δεν θα έπρεπε να αφορά τη τέχνη και ειδικά τη σάτιρα. Δεν υπάρχει πτυχίο σατιρικού καλλιτέχνη για να πούμε ποιος δικαιούται και ποιος δεν δικαιούται να κάνει σάτιρα», είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε στη συνέχεια: «Υπήρξε συνάνθρωπός μας που ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα για τον Πάνο Βλάχο, όταν εκείνος στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδινε οδηγίες στους γυναικοκτόνους πώς να κάνουν το φόνο και να μείνουν μόνο 4 χρόνια μέσα. Υπάρχει βουλευτής της Ν.Δ. που δηλώνει εν ενεργεία 41 χρόνια δικηγόρος και δηλώνει ότι “αν πιστεύετε ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη, είναι για να γελάμε”.

Έρχεται ο δημοσιογράφος που έχει τη διένεξη με τον κύριο Πάνο Βλάχο, ο οποίος αστειευόταν με τις σφαίρες που είχε δεχτεί ο κύριος Κοτζιάς. Τότε μπορούσε να κάνει χιούμορ, αλλά εξέλαβε ως βία το τραγούδι του Πάνου (Βλάχου). Έχει πει θυσία τα Τέμπη, έχει πει “θεός σχωρέστον τον ντελιβερά, αλλά μηχανή οδηγούσε, ας κοιτούσε δεξιά και αριστερά” και αποκάλεσε τις σημαίες της Παλαιστίνης, σημαίες της Χαμάς.

Έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που λέει στην κυρία Καρυστιανού να γυρίσει σελίδα, λες και ψόφησε ο παπαγάλος της και αν θέλετε βοήθεια, στραφείτε στην εκκλησία. Έχουμε υπουργό που επί των ημερών του έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα σιδηροδρόμου στην Ελλάδα και λέει στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους ότι ο πόνος σας πρέπει να είναι βουβός».

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Τσαφούλας ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «ο λόγος που όλο αυτό γίνεται επίτηδες, ακριβώς για να τραβηχτεί η προσοχή μας μακριά από τα Τέμπη και τη διεθνή ξεφτίλα που έχουμε υποστεί από την κυρία Καρυστιανού στο ευρωκοινοβούλιο σαν λαός και να ασχοληθούμε με αυτό, εμείς τώρα βγάλαμε σε πρώτο πλάνο ένα τραγούδι που παίζεται έναν ολόκληρο χρόνο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό