21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παππάς: Είπα – ξείπα για την προσυνεννόηση

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν υπήρξε προσυνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας». Ο Νίκος Παππάς επιχειρεί να μαζέψει τη δήλωσή του στο Action 24 με την οποία προκάλεσε κύμα αντιδράσεων – σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αρχίσει τις ζυμώσεις με τη Χαριλάου Τρικούπη πριν το επίμαχο δημοσίευμα του «Βήματος» που αποτέλεσε επίσημα την αφορμή για να κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας. 

«Δεν υπήρξε προσυνεννόηση, πρόκειται για μία διαδικασία που ήταν προϊόν ωρίμανσης και ζυμώσεων, η ιδέα της πρότασης δυσπιστίας κυκλοφορούσε και πιο πριν, είχε άλλωστε κάνει και η Νέα Αριστερά με αφορμή το άρθρο 16» είπε ο πρώην υπουργός στο Open. 

Η δήλωση Παππά την Πέμπτη το πρωί (28/3)

Ο Νίκος Παππάς ωστόσο, ήταν καθαρός ως προς τη δήλωση που έκανε αρχικά στο Action 24 για την πρόταση δυσπιστίας και τις συνεννοήσεις που είχαν προηγηθεί, σύμφωνα με τον ίδιο, πριν από το επίμαχο δημοσίευμα του «Βήματος».  

Η δήλωση Παππά την Τετάρτη το βράδυ (27/3) Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ – «Ντίλαραν, γνώριζαν το δημοσίευμα», λέει η κυβέρνηση

Η δήλωση του κ. Παππά προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου – ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, παίρνοντας το λόγο αργά χθες το βράδυ (27/3) στην Ολομέλεια τόνισε πως του «ξέφυγε του κ. Παππά και μαρτύρησε την προσυνεννόηση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους…». Σε ανάλογη γραμμή και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μίλησε στο Action 24

 

Η Κουμουνδούρου πάντως δεν έχει δώσει σαφή απάντηση για το εάν υπήρξε τελικά ή όχι προσυνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ. «Απέναντι στην συγκάλυψη συσπειρώνεται ολόκληρη η κοινωνία, συσπειρώνεται η αντιπολίτευση. Ας το συνηθίσουν», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά. 

Τις δηλώσεις Παππά διέψευσε από την πρώτη στιγμή το ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για «φαντασιώσεις». Μιλώντας σήμερα (28/3) στο Action 24 η Μιλένα Αποστολάκη διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό