17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Όλα δείχνουν παραμονή Σβαμπ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
31.05.2022 | 15:31

Ο Σβαμπ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Conference League
INTIME

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Αυστριακό μέσο, Στέφαν Σβαμπ, βρίσκονται σε καλό δρόμο και εφόσον καταλήξουν σε συμφωνία, θα “κλειδώσει”, σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον, ο άξονας της μεσαίας γραμμής.

Ο Στέφαν Σβαμπ συζητά με τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος από την στιγμή που το συμβόλαιο του δεν ανανεώθηκε αυτόματα με βάση τις συμμετοχές που πραγματοποίησε φέτος.

Ωστόσο, αυτές που έκανε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικές και του έδωσαν το δικαίωμα να συζητά με τους ανθρώπους του Δικεφάλου την πιθανότητα παραμονής του στην Τούμπα.

Έτσι και αλλιώς στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο Αυστριακός είναι ένας «value for money» κεντρικός μέσος που μπορεί να έχει ρόλο στην ομάδα τους την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι συζητήσεις που γίνονται βρίσκονται σε καλό σημείο και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα «κλειδώσουν» οι θέσεις στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο, με Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Σοάρες αλλά και Ελ Καντουρί που θεωρείται παίκτης άξονα. Και αυτό παρά το γεγονός ότι πολλές φορές χρησιμοποιήθηκε από το Ραζβάν Λουτσέσκου στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό