17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ σήμερα: Τηλεδιάσκεψη Ιβάν με Φερέιρα – Τη γενική επίβλεψη των μεταγραφών ο Γιώργος Σαββίδης

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ σήμερα: Το σχέδιο του ΠΑΟΚ ενόψει 2020, η ψήφος εμπιστοσύνης του Σαββίδη σε Φερέιρα και οι νέοι ρόλοι.

ΠΑΟΚ σήμερα: Νέα τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, όπου αυτή την φορά είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον Αμπέλ Φερέιρα. Τη γενική επίβλεψη των μεταγραφών θα έχει ο Γιώργος Σαββίδης, με υπεύθυνο τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Φερέιρα

Η πρώτη τηλεδιάσκεψη ήταν με τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ποια είναι η ιεράρχηση των θεμάτων με τα οποία θα ασχοληθεί άμεσα ο ίδιος και οι συνεργάτες του. «Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω» , ήταν το μήνυμα που στάλθηκε στον Φερέιρα, από τον οποίο ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ζήτησε να καταθέσει τις σκέψεις του για το πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει και την αγωνιστική του εικόνα, εξισορροπώντας παράλληλα το μπάτζετ.

Παράλληλα, έγινε καθορισμός των τομέων ευθύνης του καθενός. Ο Γιώργος Σαββίδης θα έχει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες ξεκαθαρίστηκε πως υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής, με τη συμβολή του τεχνικού διευθυντή

Νέο γήπεδο και εξορθολογισμός

Η δεύτερη τηλεδιάσκεψη του Ιβάν Σαββίδη έγινε με τον Μάκη Γκαγκάτση, από τον οποίο ζητήθηκε:

Αναφορά για το σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο
Να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις Ακαδημίες
 Σε συνεργασία με την Μαρία Γκοντσάρεβα και τον τεχνικό διευθυντή να γίνει το πλάνο εξορθολογισμού του μπάτζετ.

Στόχος μας είναι το διάστημα της καραντίνας να είναι για εμάς χρόνος που κερδίσαμε και όχι χαμένος χρόνος, ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό