23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» για τη 10η αγωνιστική στη Super League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο “Γ Καραϊσκάκης” (19:30, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 1) για την 10η αγωνιστική της Super League, μια αναμέτρηση που έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει την όγδοη φετινή του νίκη στη Super League, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο “δικέφαλος του Βορρά” θα προσπαθήσει να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εύκολη ήττα του στην OPAP Arena.

Μια ημέρα μετά το 1-1 της ΑΕΚ στην Κηφισιά, ο Ολυμπιακός των 21 βαθμών επιθυμεί να ανοίξει την… ψαλίδα από την Ένωση (21 β.) και να παραμείνει στο κατόπι του Παναθηναϊκού. Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει 17 βαθμούς και γνωρίζει πως σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος, το κλίμα στην ομάδα θα “στραβώσει” αρκετά.

Θυμίζουμε πως το “μεγάλο” ματς θα γίνει σε ένα κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά είδαν την ΕΠΟ να γνωστοποιεί πως το ματς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Φορτούνη και Ροντινέι, ενώ “ερωτηματικό” αποτελεί ο Φρέιρε, όπως και το αν θα είναι ο Ορτέγκα εκείνος που θα κοπεί από τους ξένους. Απ’ την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Σαμάτα να μένει εκτός αποστολής (δεν συμμετείχε καθώς παρέμεινε κλινήρης λόγω ωτίτιδας με πυρετό που αντιμετωπίζει). Δεν υπολογίζονται για το ματς και οι Βιεϊρίνια, Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο

Οι πιθανές ενδεκάδες του ντέρμπι

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Πορόσο, Κίνι – Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε – Μασούρας, Ελ Κααμπί.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Τσιγγάρας, Οζντόεφι – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.

Διαιτητής: Σλάγκερ (Γερμανία)

Βοηθοί: Βασίτσκι (Γερμανία), Μπλος (Γερμανία)

Τέταρτος: Γκάμαρης

VAR: Μίλερ (Γερμανία), Πετρόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό