28.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ρεκόρ του Ενρίκε στο Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγωνιστική δράση στα ημιτελικά του Champions League συνεχίζεται με ένα άκρως ιδιαίτερο και αμφίρροπο ζευγάρι. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν (01/05, 22:00, MEGA και COSMOTE SPORT 1HD) για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έκανε μία «επική» ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε χάσει 3-2 στο Παρίσι και είχε δεχθεί πρώτη γκολ στη Βαρκελώνη, ωστόσο με 4-1 πήρε το «διπλό» στην Ισπανία και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Το ματς στη Βεστφαλία είναι άκρως ιδιαίτερο για τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος κατάφερε να πετύχει κάτι σπουδαίο. Έγινε ο τρίτος Ισπανός προπονητής στην ιστορία που καταφέρνει να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League με μία ξένη ομάδα. Οι άλλοι δύο της σχετικής λίστας, είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα (τρεις φορές με τη Μάντσεστερ Σίτι και τρεις με την Μπάγερν Μονάχου) και ο Ράφα Μπενίτεθ με τη Λίβερπουλ.

Πολλοί θεωρούν την Παρί Σεν Ζερμέν το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, ωστόσο ο Ενρίκε, φρόντισε να τονίσει ότι η Ντόρτμουντ έχει τις ίδιες πιθανότητες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό