17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παντού έχω κάνει ξεσκαρτάρισμα! Με έπιασε μια μέρα και είπα «τέλος»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δόξα τω Θεώ είναι η αλήθεια πως οι άνθρωποι της τηλεόρασης με αγαπάνε πολλοί και κάθε χρόνο μου γίνονται διάφορες προτάσεις»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφης εμφανίστηκε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος θέλησε να της κάνει έκπληξη, εισβάλλοντας στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN. Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο τραγουδιστής μίλησε τόσο για τις τηλεοπτικές προτάσεις και τα λάθη στην επαγγελματική του διαδρομή όσο και την απόφαση να κάνει ένα σημαντικό ξεσκαρτάρισμα στη ζωή του.

«Δόξα τω Θεώ είναι η αλήθεια πως οι άνθρωποι της τηλεόρασης με αγαπάνε πολλοί και κάθε χρόνο μου γίνονται διάφορες προτάσεις. Δεν είμαι περίεργος αλλά θέλω να κάνω κάτι που θα μπορέσω να είμαι 100% ο εαυτός μου. Ωραίο ήταν το πρωινό ή και κάτι βραδινό», είπε ο Κώστας Μαρτάκης και συνέχισε ως εξής:

«Λάθη σίγουρα έχω κάνει και όλοι μας κάνουμε λάθη. Αν τα ξέραμε όλα, θα ήμασταν σαν τη Μενεγάκη ας πούμε! Ο καθένας στο είδος του! Προσπαθώ όμως να μαθαίνω από τα λάθη, να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη τουλάχιστον και αυτό είναι πολύ βασικό. Τραγουδιστής είμαι, με αυτό ζω και εκφράζομαι. Όλα τα άλλα τα κάνω για την δουλειά μου».

Όσο για το τι έχει αλλάξει είπε: «Παντού έχω κάνει ξεσκαρτάρισμα! Με έπιασε μια μέρα και είπα «τέλος». Μέχρι και περιοχή άλλαξα. Ήμουν γέννημα θρέμμα στα νότια προάστια και τώρα έχω βρεθεί στα βόρεια προάστια. Νομίζω ότι αυτό το έχω κάνει άλλη μια φορά στη ζωή μου και νομίζω ότι με «πιάνει» κάθε οκτώ χρόνια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, τι συμβαίνει.

Δεν κρύβομαι. Δεν κάνω κάτι παράνομο, οπότε και να προσπαθώ να το κρύψω. Απλά δεν επιλέγω να έρθω εδώ με τη σχέση μου, να πάω σε ένα κοσμικό γεγονός με τη σχέση μου, να κάνω μια δημόσια φωτογράφιση ή στο σπίτι μου με τη σχέση μου. Δεν το κάνω εσκεμμένα, απλά δεν έχει τύχει. Δεν μου έχει βγει, δεν θέλω να το μοιραστώ και δεν θεωρώ ότι ενδιαφέρει κανέναν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό