23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις με στόπερ | Ο στόχος Γιοβάνοβιτς για Ντνίπρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Άμεσες αναμένεται να είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στους «πράσινους» με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού να αποτελεί προτεραιότητα.

Επίσπευση διαδικασιών με την απόκτηση στόπερ έχει προκαλέσει στον Παναθηναϊκό ο τραυματισμός του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός δεν είναι σε θέση να ενισχύσει άμεσα το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με αποτέλεσμα να κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για άμεση μεταγραφή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις, καθώς το «τριφύλλι» είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει το όνομά του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το θέμα να κλείσει και πριν από τη ρεβάνς με τη Ντνίπρο.

Όσον αφορά στο ματς με τους Ουκρανούς, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να κρατήσει τους παίκτες του στο… έδαφος, μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη (3-1). Ο Τσέριν αποτελεί ερωτηματικό, τη στιγμή που ο Γεντβάι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα αντί του τραυματία Σένκεφελντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό