16.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Ισπανό εξτρέμ σπεσιαλίστα στα φάουλ θέλει το τριφύλλι [& pic]

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Η απόκτηση δύο εξτρέμ είναι δεδομένη για τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, προκειμένου να καλύψει τα κενά στο ρόστερ. Οι Νάγκι και Μπεκ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και οι «πράσινοι» αναζητούν παίκτες για τα άκρα.

Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο:  Ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Μαρκ Φερνάντεθ του Αστέρα Τρίπολης, όπως σημειώνει η «Live Sport». Ο 29χρονος Ισπανός άσος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά και πολύ καλά απευθείας χτυπήματα. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος των Αρκάδων και το σημαντικότερο είναι ότι μένει ελεύθερος.

Την πρώτη του χρονιά στην Τρίπολη, κατέγραψε 33 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ φέτος μετρά 24 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ. Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο Τσάβι Ρόκα, καθώς είχαν συνεργαστεί την περίοδο 2015-16 στη Σαμπαντέλ. Τότε ο Φερνάντεθ είχε 32 συμμετοχές και 10 γκολ. Ο παίκτης έχει έφεση στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ σαν και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο (δείτε μετά το 2.10 του βίντεο):

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι πρόκειται για μια καλή και οικονομική περίπτωση, που θα δώσει λύσεις στα άκρα της επίθεσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό