20 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζήτησαν από 22.000 εισιτήρια για τον τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Από 22.000 εισιτήρια ζήτησαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο 21 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Στη σημερινή (4/5) πρώτη σύσκεψη των δύο φιναλίστ με την ΕΠΟ συζητήθηκαν οι όροι διεξαγωγής του αγώνα και τα μέτρα που θα πρέπει να ισχύσουν, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός-γιορτή.

Οι σύλλογοι υπογράμμισαν ότι θα πρέπει να εξασφαλιστεί η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ζητώντας από κοινού 22.000 εισιτήρια για κάθε έναν.

Όπως υποστήριξαν, τα 44.000 εισιτήρια προς τις ομάδες και τα 5.000 εισιτήρια της Ομοσπονδίας, για ίδιες ανάγκες, είναι ο ανώτερος αριθμός που εγγυάται την ασφάλεια του τελικού.

Αύριο θα ακολουθήσει νέα σύσκεψη ανάμεσα στις ομάδες, την ομοσπονδία και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία θα έχει τον τελευταίο λόγο για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα δοθούν.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζήτησαν να μην πέσει ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων κάτω από τις 17.000 για κάθε ομάδα, ενώ συμφωνήθηκε οι τιμές να είναι προσιτές για τον κόσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό